fbpx
Lepo polje – sadnice u kontejnerima

Lepo polje

Firma Lepo polje je rasadnik i kao porodična firma sa tradicijom posluje preko 40 godina. Osnovna delatnost rasadnika je proizvodnja više stotina listopadnog drveća, četinarskog i zimzelenog drveća, žbunja, puzavica i perena.

Rasadnik, listopadno i četinarsko drveće – Lepo polje.

Proizvodnja sadnica je organizovana na otvorenom i u kontejnerima na površini od 15 ha.  Iz naše ponude izdvajamo izvanredne drvoredne sadnice lišćara, presađivane 2 – 5 puta, obima 18 – 35cm, gajene prema svim standardima u  proizvodnji sadnica.
Ukrasne šljive veoma su popularne. Dosta su prilagodljive, lepo cvetaju i mogu se saditi i na manjim zelenim površinama. U našoj ponudi nalaze se najrazličitije vrste dekorativnog drveća koje će upotpuniti vaš prostor, kao i dekorativno cveće.

Prodaja sadnica

Nudimo izuzetno veliki izbor sadnica četinarskih vrsta različitih formi – visoki, niski, kuglasti, polegli, žbunasti… Kao i veliki broj varijeteta različite boje – smaragdno zeleni, tamno zeleni, plavi, žuti, višebojni – „šatirani“.
Posebnu ponudu predstavljaju poluoblikovane sadnice za žive ograde, kao i ekskluzivne „zelene skulpture“ – oblikovane i polu oblikovane topijarne forme, izuzetno atraktivne na travnjacima, ispred ulaza i na svim onim mestima koja treba istaći i dati im na značaju. Sadnice su pakovane u jutane džakove, a po potrebi u žičane mreže. Radi boljeg i sigurnijeg primanja, tretirane su anti – stres preparatima.
Takođe, u ponudi je i  prateći materijal neophodan za uspešnu sadnju i rast biljaka – đubrivo, treset, malč, dekorativni kamen.
U rasadniku Lepo polje osim kupovine kvalitetnog sadnog materijala možete dobiti i kompletne profesionalne savete iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture, presađivanja biljaka, počev od izrade idejnih rešenja do realizacije zelene površine. O našim uspesima svedoče i brojna priznanja sa mnogih izložbi i sajmova.
Rasadnik se nalazi u selu Liplju, uz Ibarsku magistralu na 7 kilometara od Ljiga, iz pravca Beograda.

Selo Liplje bb, Ljig

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku