fbpx
projektovanje-i-savetovanje

Projektni biro Građevinski centar

Projektovanje svih vrsta objekata, legalizacije, tehnički pregled objekata. Nudimo usluge stručnog nadzora, projektovanja enterijera i inženjeringa. Cilj biroa Građevinski centar je smanjenje troškova izgradnje budućeg objekta, a da se pritom ne umanji kvalitet izgradnje.

Projektovanje objekata, inženjering, legalizacije

U Kruševcu je, pod upravom Zorana Jaćovića dipl. građ. ing, 2006. godine sa radom počeo Projektni biro Građevinski centar.  Biro Građevinski centar bavi se sledećim delatnostima:

 • Projektovanje – posedujemo sve potrebne licence, što se odnosi i na izvođenje radova u visokogradnji;
 • Inženjering;
 • Stručni nadzor;
 • Investicioni nadzor;
 • Tehnički pregledi objekata;
 • Legalizacije;
 • Pribavljanje papira za izgradnju;
 • Promovisanje novih materijala u građevinarstvu.

Prilikom projektovanja se vodi računa o upotrebi novih materijala koji štede vreme i energiju u budućem objektu. Na osnovu projektnog zadatka koji dobijemo od investitiora trudimo se da uklopimo funkcionalnost, estetiku i ekonomičnost budućeg objekta.

Svaka gradnja je skupa, a najskuplje je pogrešno graditi. Uz to imate i doživotno nezadovoljstvo lošim objektom. Izbegnite lošu, a skupu gradnju, dobrim projektom. Dobar projektant se poznaje po broju izvedenih objekata

Projektni biro Građevinski centar radi sve vrste nadzora nad izgradnjom objekata. Cilj vršenja nadzora je da investitor dobije kompletnu uslugu nadzora i to od početka pribavljanja papira, preko izrade projekta, i onda nad samim izvođenjem radova po fazama grubi i završno zanatski radovi.

Naš tim stručnjaka sa uspehom u dosadašnjem radu rekonstruiše postojeće stambene objekte koji su starijeg datuma gradnje, i objekte koje treba prilagoditi novim životnim navikama.

Naš moto je da investitoru pružimo sve potrebne informacije kada je u pitanju izgradnja objekta od pribavljanja papira za gradnju pa do upotrebne dozvole, da budemo vodič za gradnju, za sve potencijalne investitore.

Sva potrebna obaveštenja u vezi pribavljanja papira i stručnih saveta su besplatni.

Za sve informacije o uslugama koje pruža naš projektni biro možete nas kontaktirati. Pogledajte preporuke koje su ostavili zadovoljni korisnici naših usluga, a možete posetiti i naš Youtube kanal, kao i Instagram stranicu.

Takovska 14, Kruševac

  • 7 godina ranije

  Talentovani arhitekta ! Prelepo izgledaju Vasi objekti

  Gordana Pozarevac