fbpx
21

Topal

Topal d.o.o. je firma čija je osnovna delatnost projektovanje, proizvodnja i ugradnja aluminijumske stolarije i staklo paketa, kao i projektovanje, izvođenje i nadzor objekata i enterijera.

Aluminijumski prozori i vrata, termički izolovani sistemi, projektovanje i proizvodnja aluminijumske stolarije – Topal d.o.o.

Naše iskustvo datira od 1994. godine. Firma od osnivanja do danas teži primeni najviših standarda, od prepoznavanja želja klijenata, preko procesa projektovanja, tehničke pripreme i samog izvođenja.

U arhitekturi možemo ponuditi sve faze projektovanja. To su pomoć pri formiranju projektnog zadatka, izrada idejnih skica, idejnih i izvođačkih projekata, formiranje predmera i predračuna, samog izvođenja kao i nadzor pri izvođenju.

Bavimo se projektovanjem, izradom i montažom raznovrsnih konstrukcija od aluminijuma, kao što su:

  • aluminijumski prozori,
  • aluminijumska vrata,
  • viseće fasade,
  • portali i izlozi,
  • stakleni krovovi,
  • pregradni zidovi.

Opredeljenje je da se svi elementi i konstrukcije izrađuju od materijala visokog kvaliteta. Težimo da tehnička rešenja budu argumentovana i najbolja za dati projekat, a uz poštovanje ideja projektanta kao i želje investitora.

Dvadesetdvogodišnje prisustvo na domaćem i međunarodnom tržištu uz stalni razvoj novih proizvoda i tehnologija potvrđuje ispravnost osnovnih principa preduzeća. Naš moto je kvalitet robe i usluga, kreativnost i profesionalnost.

Pre svega, veoma je bitno sagledati sve parametre koji utiču na objekat. Zbog toga uvek želimo da upoznamo prostor pre ikakvih radova u njemu. Sagledavamo stvari kao što su lokacija, namena objekta, klimatski faktori, funkcija objekta, estetika, energetska efikasnost.

Izgrađeni ugled svih ovih godina je zasnovan na bogatoj listi izvedenih radova, visokom kvalitetu i poštovanju rokova svih ugovorenih obaveza. Rezultati koje smo postigli do sada su prevashodno ostvareni profesionalnim odnosom prema poslu, stalnim unapređenjem inženjerskog i majstorskog kadra, opreme, alata, mašinskog parka i sredstava transporta. Kada su u pitanju projektovanje i proizvodnja aluminijumske stolarije, neskromno možemo reći da radimo posao s ljubavlju.

Imajući u vidu gore navedeno, nadamo se da ćete u nama prepoznati pouzdanog partnera na duže staze koji će u svakom trenutku moći da isprati diktiranu dinamiku. Stojimo vam na raspolaganju za svaki savet, konsultaciju i ispunjenje vaših želja. Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Nikole Grulovića 102, Beograd