fbpx
mrezaste vreca za krompir luk i papriku

Danijel company

Danijel Company d.o.o. svoju proizvodnu ponudu pre svega bazira na različitim tipovima PP veziva za baliranje i PP rafije. Iz njihovog proizvodnog asortimana u ponudi je i široka paleta proizvoda. Najpoznatije su HDPE mrežaste raschel vreće i HDPE raschel mreže za senčenje.

Proizvodnja mrežastih vreća za krompir, luk i papriku – Danijel company

U svom proizvodnom sistemu koristimo mašine i opremu renomiranih proizvođača, poput SIMA – Italija i Karl Mayer – Nemačka. Krajnji proizvodi koji izlaze iz proizvodnje ovog preduzeća jesu proizvodi vrhunskog kvaliteta koji krajnjim korisnicima ulivaju poverenje.

Naše preduzeće uspelo je da kvalitetom svojih proizvoda, čvrsto zauzme tržišnu poziciju i da je održava i unapređuje sa lakoćom. Iza sebe imamo potvrđeni kvalitet svojih proizvoda i odgovornog poslovanja.

Bavimo se i proizvodnjom kanapa od specijalnih materijala: polipropilenski kanapi za baliranje i vezivanje sena i slame.

Proizvodno preduzeće Danijel Company d.o.o. je nastalo kao proizvod dugogodišnje poslovne aktivnosti. U našu poslovnu aktivnost uključena je i druga generacija članova porodice. Kroz dugi niz godina i kroz različite poslovne poduhvate, dosegli smo čvrsto tržišno pozicioniranje. Naša specoijalnost je proizvodnja mrežastih vreća za krompir, luk i papriku.

Danijel Company d.o.o. je kao osnivač porodičnog poslovanja bio prvi u uspostavljanju proizvodnje proizvoda na bazi Polipropilena (PP) i Polietilena (HDPE), namenjenih poljoprivrednicima. Danas možemo da se pohvalimo da je porodični posao koje ovo preduzeće nastavlja, kao takvo imalo pionirski i liderski poslovni poduhvat u ovom delu Srbije.

Sa ciljem daljeg napredovanja, rasta i razvoja započetog porodičnog posla, Danijel Company d.o.o. ima i svoje poslovne planove koje lagano sprovodi u praksi.

Donje Krajince bb, Leskovac

    • 6 years ranije

    Kod Danijel kompanije sam kupio mrezaste vrece za krompir posto mi treba jer uzgajam. Veoma su kvalitetne i dobre. Svima preporucujem kome treba.

    Dragutin Nikolic

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku