fbpx
magnolija vrtic

Privatni vrtić Magnolija Beograd

Privatni vrtić i jaslice Magnolija je usmeren pružanju nege, vaspitanja i obrazovanja dece, od jaslica do predškolskog uzrasta. Kvalitetan razvoj mališana je nešto na šta smo najviše orijentisani i to postižemo izradom dinamičnih programa koji sprovodi naše kvalifikovano osoblje. Jako nam je važno da ispunimo potrebe svakog deteta, ali i da ih motivišemo na zajednički rad, koji će im pružiti pozitivnu i čvrstu osnovu za njihove buduće školske dane.

Predškolska ustanova i vrtić

U vrtiću Magnolija deca uče kroz igru. Upoznaju svet oko sebe boraveći u prirodi i upoznajući različite biljke i životinje. Razvijamo njihovu samostalnost i učimo ih da sami rešavaju njihove male probleme i neslaganja. Učimo ih da slobodno izražavaju svoje emocije i želje. Nema kritikovanja, upoređivanja i potcenjivanja. Svako dete je posebno i ima poseban karakter i vrednosti. Imamo cilj da stvorimo okruženje u kojem se svako dete razvija.

Naša nastava je englesko – srpska, što deci takođe obezbeđuje solidnu bazu za nastavak učenja jezika nakon upisa u osnovnu školu.

Kako bi deca razvijala svoje kreativne sposobnosti, ali i kordinaciju i motoriku, razvili smo programe slikanja, vajanja, crtanja, muzike i plesa, a sa stručnim trenerom fizičkog vaspitanja sprovodimo i “Školicu sporta”.

Roditelji mališana su mahom zaposleni ljudi. Upravo smo zato u skladu sa tim omogućili siguran i tačan prevoz dece minibusom, od škole do vrtića i suprotno.

Obroci koji se serviraju u vrtiću su na bazi organske ishrane. Pripremaju se u našoj kuhinji koja ispunjava sve standarde, vodeći računa o nutritivnim potrebama dece predškolskog uzrasta.

Komunikacija sa roditeljima nam je jako važna, zato ih podstičemo da budu u kontaktu sa nama.  Oni mogu da u potpunosti učestvuju i daju svoje sugestije i predloge koji bi unapredili obrazovanje i pravilan razvoj dece.

Pogledajte pozitivne preporuke zadovoljnih roditelja koji su nam poverili čuvanje njihove dece. Dođite, želimo da zajedno sa vama uživamo u odrastanju vašeg deteta.

 

Radoslava Grujića 7, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku