fbpx
haciko
 • Zatvoreno
 • TopAkcija

Prevodilac za japanski jezik

2.400дин. 6.000дин.

Margareta Samoran, kvalifikovana i iskusna profesorka jezika, sa poznavanjem metodike nastave i didaktike, preko dvadeset godina zaposlena kao prevodilac sa japanskog na srpski i engleski jezik, prevodilac sa srpskog i engleskog na japanski jezik i kao profesor japanskog jezika u Filološkoj gimnaziji u Beogradu.

Privatni časovi japanskog jezika u Beogradu ili online

Krenite na personalizovano lingvističko i kulturološko putovanje i doživite bogatstvo japanske kulture, a sve to prilagođeno vašim potrebama. Bez obzira da li ste student, učenik ili jednostavno zaljubljenik u japanski jezik i kulturu, na pravom ste mestu. Svoje višegodišnje iskustvo predavanja japanskog jezika s velikim trudom i ljubavlju primenjujem u radu sa učenicima.

Privatni časovi srpskog jezika za strance

Privatni časovi svih nivoa srpskog jezika na engleskom ili japanskom jeziku. Višegodišnje iskustvo i saradnja sa mnogim ambasadama i stranim kompanijama na teritoriji Srbije. Časovi mogu biti i uživo i online i prilagođeni su potrebama polazniika.

Prevod i SEO optimizacija web sajtova

Ne samo da vam nudimo profesionalno prevođenje vašeg web sajta na engleski jezik, već smo unapredili našu uslugu koristeći najnovije SEO tehnologije. Ovo znači da ne samo da će vaš prevedeni sadržaj biti besprekoran i prilagođen vašoj ciljnoj publici, već će biti i optimizovan za ključne reči relevantne za vaše poslovanje. Rezultat? Bolja vidljivost vašeg web sajta na internet pretraživačima kao što je Google, što dovodi do većeg broja posetilaca i potencijalnih klijenata.

Naši stručnjaci za SEO analiziraju vašu ciljnu publiku i ključne reči relevantne za vaše poslovno područje. Zatim, ove informacije koriste kako bi optimizovali prevedeni sadržaj na vašem web sajtu, uključujući meta opise, naslove stranica i sam tekst. Ovo povećava šanse da se vaš web sajt pojavi na prvoj stranici rezultata pretrage kada se traže proizvodi ili usluge koje nudite. Pored toga, analiziramo konkurenciju i uključujemo najbolje SEO prakse kako bi vaš web sajt bio ispred konkurencije.

Prevođenje japanskih mangi

U saradnji sa izdavačkom kućom Darkwood iz Beograda, prevodim mnoge legendarne mange, doprinoseći promociji japanske popularne kulture. Uronite u zadivljujuće priče i istražite fantastičan svet mange, oživljen kroz  stručne prevode na srpski jezik.

Saradnja sa JICA-om

Interkulturalno iskustvo kroz saradnju sa JICA-om, čijim volonterima iz Japana redovno držim kurseve srpskog jezika, kulture i običaja. Ovo jedinstveno partnerstvo podstiče razumevanje i uvažavanje između dve kulture, stvarajući mnoga prijateljstva i veze.

Kneza Danila 36A, Beograd

  • 6 meseci ranije

  Megi je odličan prevodilac i profesor. Veoma je prijatno raditi i sarađivati sa njom. Takođe, poštuje dogovorene rokove.

  • 6 meseci ranije

  Jako odgovorna, vredna, posvecena, kreativna, svestrana i postena. Mnogo moze da se nauci od Megi. Iskrene preporuke!!!!

  • 6 meseci ranije

  Megi je divna, prijatna, inspirativna, odgovorna, duhovita. Pravi je znalac i profesionalac, ali i kreativac, posvećena svemu što radi i motiviše sve oko sebe svojom energijom i svestranošću. Sa njom je fenomenalno raditi!

  • 6 meseci ranije

  Vrhunski prevodilac sa iskustvom u prevođenju tekstova različite tematike, izuzetna i posvećena profesorka puna razumevanja čiji đaci postižu odlične uspehe, a pre svega dobar čovek i divna osoba.

  • 6 meseci ranije

  Sa Margaretom je posebno iskustvo stagod radili, odlicna je s decom, sa tekstom, sa slikom, sa zvukom… A i super koleginica. Rispekt.