fbpx

Joka Lux

Uvoz i distribucija preparata za kosu biljnog porekla, preparata za dekoloraciju, koloraciju, negu kose, tretman kose i stajling. Preparati biljnog porekla znače da kosa ne trpi hemijska oštećenja, a bude bujna, rastresita, sjajna i meka kosa.

Preparati za kosu biljnog porekla, profesionalni frizerski preparati – Joka Lux

Joka Lux je porodična firma iz Smedereva koja uspešno posluje već šesnaest godina. Generalni smo zastupnik za tržište Srbije francuske profesionalne kolekcije Laboratorije DUCASTEL.

Preparati za kosu Laboratorije Ducastel

Kolekcija Ducastel sadrži sve što je potrebno jednom modernom i visoko kvalitetnom frizerskom salonu. To su preparati biljnog porekla za dekoloraciju, koloraciju, negu kose, tretman kose i stajling.

Sa svojom kulturom konstantnog slušanja, Laboratorija Ducastel razvija već 70 godina nove pronalaske u profesionalnoj kapilarnoj tehnici koncentrisanoj na boji i tehničkim proizvodima.

Iz njihove kolekcije izdvajamo liniju SUBTIL kolekcija za bojenje, a akcenat stavljamo na prisustvo Epalina (derivat kukuruznog ulja). On je pripojen većini Subtil formula čiji aktivni elementi ublažavaju hemijske agresije, mehaničke i tehničke, koje se pokoravaju koži glave i strukturi vlasi. Subtil boje čine vašu kosu negovanom i lepom. Iz Subtil kolekcije, izdvajamo i šampone u boji raznih nijasni, u pakovanjima od 250ml.

Najnoviji proizvodi iz naše ponude preparata za kolorizaciju kose za kolekciju jesen-zima 2018/2019 su kolaboracija SUBTIL x Luke Benson koja prati trendove metalik boja.

Joka Lux frizerski salon

U okviru preduzeća firma poseduje dva frizerska salona, jedan u Smederevu i drugi u Beogradu.

Zapošljavamo ukupno 12 radnika, 6 frizera i 6 visokoobrazovanih radnika za poslove uvoza-izvoza, menadžmenta, knjigovodstva i sve što je neophodno za jednu uspešnu firmu.

Joka Lux, direktno ili u svojim frizerskim salonima pruža besplatnu edukaciju korisnika svojih preparata.

Tim Laboratorije DUCASTEL za Srbiju sačinjavaju eminentni frizeri sa cele teritorije Srbije. Frizeri svake godine u Parizu na akademiji Laboratorije Ducastel prolaze edukaciju. Edukacija se odnosi na nove tehnologije rada sa tendencijom zdrave kose i novih trendova frizure. Vlasnik firme Joka-Lux je g-đa Ljiljana Dragutinović. Ona je dugogodišnji trener, međunarodni žiri, predsednik Stručnog odbora saveza frizerskih klubova Srbije, delegat u Svetskoj federaciji OMC, a odskora i član Presstige Club-a OMC (udruženje koje se bavi izabirom i promovisanjem svetskih i najelitnijih stilista u oblasti frizure i mode).

Za sve informacije o našim proizvodima budite slobodni da nas kontaktirate. Pogledajte preporuke zadovoljnih klijenata koji su koristili naše preparate za kosu.

Petrijevska 10, Smederevo

    • 7 years ranije

    Vrhunski preparati za kosu, preporuka svim frizerima.

    Ivona Andric

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku