fbpx
Aramont

Aramont

Privredno društvo “Aramont”d.o.o. je osnovano 15.03.2008. godine kao SPV kompanija sa ciljem izgradnje Poslovno-stambenogckompleksa “Dunavske terase” u Beogradu.
Kompanija je osnovana sa ciljem sublimiranja znanja, potencijala i iskustva u vođenju zajedničkog projekta. Vlasnici firme su dve domaće i jedna inostrana kompanija. Poslovno-stambeni kompleks „Dunavske terase“ se nalazi u ul. Vojvode Micka Krstića br. 1 (ugao Uralske ulice) u Beogradu.

Prodaja stanova i poslovnog prostora – Aramont

U trinaest poslovno – stambenih lamela ukupne neto površine preko 60.000 m2, smešteno je ukupno 628 nekretnina od čega 83 lokala, multifunkcionalni prostor sa zasebnom garažom, velika garaža za 219 vozila i 544 stambene jedinice. Sve stambene jedinice su pažljivo planirane i građene tako da nude veliki izbor u okviru zgrade, sprata, pa čak i tipa stana u okviru slične kvadrature. Svi objekti u kompleksu su završeni, useljivi i uknjiženi. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti, pristupačnosti.

Izveden je po savremenim principima koji će obezbediti energetsku efikasnost u eksploataciji. Ugrađeni su materijali visoke kategorije i kvalitetna oprema. Spoljni zidovi su izrađeni od termobloka sa dodatnom termoizolacijom, prozori i balkonska vrata su izrađeni od šestokomorne PVC stolarije sa roletnama, u koje su ugrađena stakla “četiri godišnja doba” ispunjena argonom, čime se obezbeđuju manji gubici toplotne energije, niska emisija UV zračenja i odlična izolacija od buke. U stanove je ugrađena italijanska keramika, hrastov parket, unutrašnja stolarija je od medijapana a ulazna vrata su sigurnosna. Visna plafona je 2,80m. Objekat je priključen na sistem daljinskog grejanja (i plaća se po utrošku), gradsku komunalnu mrežu vodovoda i kanalizacije, elektrodistribucije.

Ponuda stanova

U objektu se nalaze 544 stambene jedinice. Sve stambene jedinice su moderno i funkcionalno isprojektovane. Struktura stana je od garsonjere do trosobnih stanova. Svi stanovi su završeni i uknjiženi. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti, pristupačnosti.

Poslovno-stambeni kompleks “Dunavske terase” daje gradskom ambijentu posebnu estetsku vrednost i postaje najreprezentativnija građevina u ovom delu grada. Objekat je na lokaciji sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada. Udaljen  je samo 4,3 km od Traga Republike. U neposrednoj blizini otvoren je soping centar „Big fashion“, posebnu vrednost lokaciji daje blizina Dunava (500 m vazdušno) u zoni koja ima tendenciju razvoja. Osim stanovanja kompleks „Dunavske terase“ stanarima pruža razne sadržaje kao što je igraonica za decu, vrtić, teretana, javna garaža i mnogo različitih delatnosti u okviru poslovnog dela kompleksa.

Kupovina nekretnine je jedna od najvažnijih odluka u životu. Kompleks “Dunavske terase” nudi širok spektar nekretnina. U neposrednom kontaktu sa svakim kupcem trudimo se da izađemo u susret pojedinačnim željama i zahtevima kupaca.

 

Prodaja lokala

Prodaje se lokal, kvadrature 27. 00 m2

Prodaje se lokal, kvadrature 66. 00 m2

Prodaje se lokal, kvadrature 45. 00 m2

Prodaje se lokal, kvadrature 46. 00 m2

 

Svi lokali se nalaze u PSK „Dunavske terase“ u ul. Vojvode Micka Krstrića 1, na lokaciji koja je 3, 5 km udaljena od Trga Republike sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada i sa izgrađenom infrastrukturom. Lokali su sređeni, mokri čvor je opremljen sanitarijom, dok su podovi obloženi keramikom, a stolarija je od medijapana. Svaki lokal je priključen na sistem daljinskog grejanja, gradsku komunalnu mrežu vodovoda i kanalizacije, elektrodistribucije.

Više informacija o kompleksu „Dunavske terase“ i samoj ponudi možete dobiti na sajtu www. dunavsketerase. rs ili na tel: 011/2750 813, 064/894-1001 i 064/894 1026.

 

Vojvode Micka Krstića 1 M, Beograd