fbpx
Beometal sirovine – otkup metala

Beometal sirovine

Beometal sirovine vrši  otkup sekundarnih sirovina i otpadnog metala. Usluge otkupa obavljamo po najboljim cenama na teritoriji Srbije. Otkup vršimo od pravnih i fizičkih lica, dolazimo da preuzmemo sirovine, a isplata se obavlja na licu mesta.

Otkup sekundarnih sirovina i otpadnog metala, samoutovarni viljuškar – Beometal sirovine.

Otkup sekundarnih sirovina i otpadnog metala

Naše usluge uključuju sledeće:
 • Otkup otpadnog metala – otkup otpadnog aluminijuma (iskorišćenih offset ploča, alu stolarije, alu folije, raznih profila, građevinskog lima…), otkup otpadnog bakra, otkup otpadne bronze, otkup otpadnog mesinga, otkup otpadnog prohroma.
 • Preuzimanje opasnog otpada – to uključuje električni i elektronski otpad, akumulatore, telefonske centrale, IT opremu, bazne stanice, servere.
Posedujemo sopstveni skladišni prostor, vozila za prevoz i sakupljanje sekundarnih sirovina, digitalne vage za merenje istih i sav potreban alat koji je neophodan za kvalitetno obavljanje posla. Posedujemo integralnu dozvolu za sakupljanje i transport opasnog otpada, sakupljanje i transport neopasnog otpada na teritoriji Republike Srbije. Takođe, posedujemo i dozvole za skladištenje i tretman neopasnog otpada izdate od strane nadležnih institucija.
Za sav preuzeti otpad izdajemo DOKUMENT O KRETANJU OTPADA, koji je dokaz da je otpad preuzet na dalji postupak ovlašćenom prerađivaču, čime svu odgovornost za dalje postupanje sa konkretnim otpadom preuzimamo na sebe.
U saradnji sa mnogobrojnim fabrikama i građanima prikupljamo sekundarne sirovine i vraćamo ih u proces proizvodnje.
Ekologija nam je na prvom mestu!
Ukoliko posedujete bilo koju vrstu metalnog otpada, kontaktirajte nas i mi ćemo u što kraćem roku odgovoriti na sve Vaše zahteve. Pored toga naše preduzeće Vam nudi i poslovnu saradnju, stručnu pomoć i savete.

Samoutovarni viljuškar

Da li se i Vama dogodi da na terenu nemate nikakve šanse brzog i jednostavnog utovara i istovara tereta, dok Vam je istovremeno potreban svaki kilogram nosivosti Vašeg vozila?
Upoznajte samoutovarni viljuškar INNOLIFT. Bitna stavka viljuškara Innolift je, da osim tereta, na vozilo ukrca i sebe i ide sa Vama na isporuku.
Kada imate INNOLIFT nije više važno da li imate opciju zakupa viljuškara ili dodatne osobe za pomoć. Bilo da ga koristite u skladištu ili utovarate/istovarate vozilo, istovremeno se sam podiže i ukrcava u vozilo.
Kada su tovar i INNOLIFT u vozilu, tovar jednostavno vozite po vozilu ili ga ostavite na sigurnom mestu. Ukoliko visina tovara omogućava, možete podizati i jednu na drugu paletu. Kada završite, Innnolift ostaje pričvršćen pod teretom i zauzima samo 35 cm tovarnog prostora. INNOLIFT nije fiksiran za jedno vozilo, možete ga koristiti u svim vozilima koja posedujete, ili ga koristiti u magacinu kada Vam je potrebno potpuno prazno vozilo.

Karakteristike Innolift viljuškara:

 • Zauzima svega 35 cm tovarnog prostora;
 • Težine INNOLIFT viljuškara su od 170 kg do 195 kg;
 • Visine dizanja od 700 mm do 1250 mm;
 • Nosivost do 600 kg;
 • Utovar/istovar INNOLIFT viljuškara traje svega 25 sekundi;
 • Mogućnost punjenja u toku vožnje 12v i brzog punjenja u magacinu 220v za svega 20 minuta;
 • Viljuškar Innolift Vas ne ograničava na samo jedno vozilo, odabirom odgovarajućeg modela možete ga koristiti za Pick-up, kombi, kamion, prikolicu. U ponudi su četiri različite dimenzije: za pick-up vozila, za niže kombije, za više kombije, za kamione;
 • Uz kupovinu jednog INNOLIFT uređaja, jedna osoba završi isporuku nezavisno od utovara ili istovara.
INNOLIFT je kompletno patentiran i proizveden u Finskoj, proizvođača Frendix OY, patent br. EP 0 553 086 B1. Svaki INNOLIFT je, nakon proizvodnje, pregledan i testiran. Frendix OY INNOLIFT je jedini viljuškar paletar, koji pored tovara, na vozilo podiže i sebe. Utovarna rampa i viljuškar paletar su ujedinjeni.
INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije! INNOLIFT znači jeftiniju, bržu i nezavisnu dostavu.
Za više informacija o uslugama otkupa i skladištenja možete nas kontaktirati. Kao i za sve informacije o viljuškaru INNOLIFT stojimo Vam na raspolaganju. Pogledajte preporuke naših zadovoljnih klijenata.

Kneza Višeslava bb, Beograd

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku