fbpx
Otkup Vozila

Otkup Polovnih vozila – Sena

Vaš partner za otkup polovnih automobila i vozila! Kupujemo polovna, stara, havarisana i neregistrovana vozila. Vršimo otkup džipova, otkup skutera, otkup teretanjaka, otkup motora, kao i otkup stranih vozila.

Želite se rešiti vašeg trenutnog vozila ili jednostavno promeniti svoje polovno vozilo? Mi smo pravo mesto za vas jer vršimo otkup automobila i vozila po najboljim cenama!

Otkup automobila i vozila po visokim cenama je naša glavna delatnost dugi niz godina, a ozbiljnost koju ulažemo u ovaj posao čini vaš otkup prioritetom za nas. Bez obzira na kategoriju i vrstu vozila, važna nam je vaša želja za prodajom.

Otkup polovnih vozila – Sena – otkup automobila.

Otkup polovnih automobila i vozila – Naša misija je olakšati vam prodaju!

Otkup havarisanih ili poluhavarisanih vozila može vam doneti više novca nego što mislite. Ako se nalazite u Beogradu ili bilo kom drugom gradu u Srbiji, jednostavno nas kontaktirajte i otkupićemo vaše havarisano vozilo u najkraćem mogućem roku!
Auto-otpad konstantno traži polovna vozila u lošem stanju, pružajući vam priliku da oslobodite prostor oko kuće, rešite se stare krntije i, istovremeno, zaradite novac bez ikakvih problema.
Otkup havarisanih automobila – Prilika za više novca nego što očekujete!

Otkup vozila po kilogramu

Ako imate havarisano, oštećeno ili staro vozilo koje želite da se rešite, nudimo Vam rešenje – otkup automobila po kilogramu! Bavimo se otkupom vozila u lošem stanju, nezavisno od vrste vozila.

Pozovite druge agencije za otpad i otkup automobila kako biste uporedili cene.

Novac za vaše vozilo biće vam isplaćen odmah nakon procene. Vaše dotrajalo vozilo više neće praviti probleme, oslobodićete prostor u garaži ili dvorištu i istovremeno dobiti najbolju novčanu nadoknadu kroz naš otkup automobila.

Otkup kombi vozila

Naša agencija za otkup vozila vrši otkup svih vrsta vozila, bilo da se radi o putničkim ili komercijalnim vozilima. Kombi vozila, poput putničkih vozila, s vremenom gube vrednost, posebno zbog visokih pređenih kilometara.

Umesto da ulažete u skupe popravke i zamene delova, ponekad je najbolje rešenje prodati ova vozila. Odlaganjem ovih starih vozila, osiguravate svoju bezbednost. Kontaktirajte našu agenciju za otkup polovnih automobila i iskoristite vrednost vozila koje bi inače propadalo.

Otkup starih vozila

Razmišljate o otkupu svog starog vozila? Imate automobil koji stoji parkiran u dvorištu, a više se ne koristi. Ne gubite novac jer što duže vozilo stoji neupotrebljeno, to je veća šteta za vaš džep!

Kada je reč o otkupu starih automobila, cena zavisi od stanja vozila. Stajanje i nekorišćenje vozila izlaže ga nepovoljnim vremenskim uticajima. Korozija može nagristi limariju, a gorivo se s vremenom pretvara u neupotrebljivu masu, zahtevajući detaljno čišćenje sistema ubrizgavanja. Pored toga, stari automobil može postati dom raznih glodara, a jednom naseljeni, tragovi njihovog boravka teško se uklanjaju.

Nemojte čekati da se ovakve situacije dese! Pozovite nas i obavite otkup vašeg starog vozila! Osigurajte da vaše vozilo pronađe novu svrhu i izbegnite dodatne troškove vezane za propadanje nekorišćenog automobila.

Naša ideja je da se svi oglasi o prodaji polovnih vozila nađu na jednom mestu.

Otkup automobila

Obavljamo sledeće usluge:
 • Otkup udarenih automobila – Ukoliko je Vaše vozilo nekada negde udareno, to nama ne predstavlja problem. Bavimo se otkupom udarenih automobila;
 • Otkup neregistrovanih automobila – Nama nije bitno da li je Vaše vozilo u registraciji ili ne, svakako ćemo ga otkupiti;
 • Otkup starih, odnosno odltimer vozila – Pošto je ovo posebna kategorija vozila, cene se razlikuju u odnosu na ostale kategorije;
 • Otkup havarisanih vozila – Iz ugla prodavca, prodaja havarisanih vozila ume da bude veoma mukotrpan posao, jer prosečnim kupcima uglavnom nije polje interesovanja. Kako biste poštedeli sebe ovih situacija, nazovite nas. Procenićemo Vaše vozilo i ponuditi Vam najrealniju moguću cenu;
 • Otkup automobila na kilo izuzetno je bitan kako bi se zaštitila životna sredina od otpada. Tako otkupljeni automobili dekomponuju se na delove, koji kasnije nalaze svoju primenu u reciklaži;
 • Otkup svih vrsta polovnih vozila (polovnih automobila);
 • Otkup stranih vozila (stranih automobila).

Besplatna Procena Vašeg Automobila

Jednostavno nas pozovite, a mi ćemo Vam pružiti najkonkurentnije cene za otkup Vašeg automobila. Bez obzira na stanje, marku, godište ili poreklo vozila, mi smo tu da otkupimo Vaš automobil, bilo da je na benzin ili plin.

Posebna pogodnost koju Vam nudimo je besplatna procena Vašeg automobila.

Naš cilj je olakšati proces prodaje Vašeg vozila. Kupci polovnih automobila više veruju firmama nego pojedincima, i preuzimanjem prodaje, mi preuzimamo taj teret s Vaših ramena, čineći ceo proces jednostavnijim i manje stresnim.

Pri oceni automobila, važno je da nam pružite precizne informacije o modelu vozila, godini proizvodnje, tipu motora i pređenoj kilometraži. Takođe, bitno je da nam saopštite stanje karoserije, da li je vozilo bilo u sudaru ili je havarisano, kao i da li je trenutno registrovano i do kada važi registracija. Sve ove informacije nam pomažu da što preciznije procenimo Vaše vozilo i ponudimo Vam najbolju moguću otkupnu cenu.

Za dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Pogledajte i preporuke naših zadovoljnih klijenata.

Besplatna procena automobila

Vaše je samo da pozovete, a mi ćemo Vam dati najbolje cene za otkup automobila. Nije važno stanje, marka, godište i poreklo automobila. Bilo da je Vaše vozilo na struju, benzin, ili plin – ono što Vi nudite, mi otkupljujemo.

Kao posebnu pogodnost, nudimo Vam besplatnu procenu automobila.

Olakšavamo Vam prodaju automobila, iz razloga što kupci polovnjaka više poverenja pridaju firmama nego pojedincima. Zbog toga, preuzimanjem prodaje automobila, skidamo teret sa Vas i činimo ovaj proces lakšim i jednostavnijim.

Prilikom otkupa, bitno je da nam navedete tačan model vozila, godinu proizvodnje, motor i pređenu kilometražu. Potrebno je da znamo stanje limarije i to da li je vozilo udarano ili havarisano. Neophodni su podaci da li je vozilo registrovano i do kada traje registracija. Svi ovi podaci su nam potrebni kako bismo što bolje procenili Vaš auto i ponudili Vam najbolju otkupnu cenu.

Otkup Automobila u Novom Sadu

Nakon Beograda, Novi Sad je jedno od najvećih tržišta za otkup automobila, posebno starih.

S obzirom na bogatstvo tržišta automobila, postaje važno osloboditi se starih i polovnih vozila. Bez obzira da li želite da prikupite novac za novi automobil, imate vozilo koje više nije u upotrebi ili zahteva previše ulaganja, a niste u mogućnosti finansijski da to podržite, nudimo rešenje. Otkupom ovih vozila, oslobodićete prostor i zatvoriti tok novca koji odlazi bez potrebe, Novi Sad.

Za više informacija možete nas kontaktirati. Pogledajte preporuke zadovoljnih klijenata.

Otkup polovnih vozila:

Savska bb, Beograd

  • 8 months ranije

  Brzo su procenili, odmah isplata. Potpuno sam zadovoljan. Profi.

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku