fbpx
cnc plazma rezac

Var Sistem

Var Sistem d.o.o. je jedini ovlašćeni distributer i serviser renomiranog svetskog proizvođača aparata i opreme za zavarivanje KEMPPI, za Srbiju. Ukoliko ste zainteresovani za nabavku naših proizvoda ili želite da zakažete prezentaciju istih, slobodno nas kontaktirajte. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na svaki Vaš zahtev.

Aparati i oprema za zavarivanje – Var Sistem.

Proizvodni program KEMPPI obuhvata aparate i opremu za:

 • MIG zavarivanje;
 • TIG zavarivanje;
 • REL (MMA) zavarivanje;
 • Multi-procesno zavarivanje;
 • Žljebljenje grafitnom elektrodom;
 • Automatsko zavarivanje.

BRUSNO-REZNI ALAT

Distributer brusno-reznog alata, vrhunskog kvaliteta, vodećeg svetskog proizvođača PFERD.
PFERD u svom proizvodnom programu nudi široku lepezu profesionalnih alata koji obezbeđuju maksimalni kvalitet rada, visoke performance, optimalnu iskorišćenost i uštede u procesu rada. Proizvodni program PFERD alata obuhvata: brusne i rezne ploče, roto glodala, brusne čepove, turpije, alat za brušenje i poliranje, dijamantski i CBN alati, mašinske i ručne četke, električni i pneumatski alat.

SISTEMI ZA FILTRACIJU I VENTILACIJU

Generalni zastupnik svetskog lidera u oblasti industrijske ventilacije KEMPER za Srbiju. KEMPER-ova profesionalna oprema i sistemi obuhvataju:

 • mobilne filter jedinice za zavarivanje
 • stacionarne sisteme za filtraciju
 • vakuumske jedinice i sisteme za ekstrakciju
 • centralne industrijske sisteme za ventilaciju
 • opremu za ventilaciju i zaštitu na radu
 • sisteme za uklanjanje izduvnih gasova vozila

AKUMULATORSKI, ELEKTRIČNI I PNEUMATSKI ALAT

Var Sistem d.o.o. je ovlašćeni distributer:

METABO nemačkog profesionalnog ručnog alata. METABO u svojoj ponudi ima široki spektar akumulatorskog, električnog i pneumatskog alata. DeWALT ručnog alata iz čije ponude izdvajamo električne brusilice za sečenje i obradu metala. U toku je velika AKCIJA, online prodaje alata METABO i DeWALT preko sajata www.varsistem.com po najpovoljnijim cenama, sa obezbeđenim servisom, garancijom I tehničkom podrškom.

PLAZMA, WATERJET I LASERSKO SEČENJE

Var Sistem d.o.o. je ovlašćeni distributer HYPERTHERM sistema za plazma, lasersko i waterjet sečenje. Kvalitet reza, ekonomičnost i produktivnost su glavne odlike HYPERTHERM proizvoda, po čemu su oni bez konkurencije u svetu. Proverite zašto je Powermax porodica plazma rezača izbor broj jedan za radionice i proizvodne pogone, bilo da se koristi za ručno sečenje i žljebljenje ili automatsko putem CNC stola za rezanje metala plazmom.

ORBITALNO ZAVARIVANJE, SEČENJE I OBRADA KRAJEVA CEVI

Var Sistem d.o.o. je ovlašćeni distributer ORBITALUM aparata za orbitalno zavarivanje i alata za sečenje i obradu krajeva cevi. Asortiman ORBITALUM alata je baziran na zahtevima kupaca i zadovoljava najviše standarde u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i ekonomičnosti u radu.

ZAŠTITNA OPREMA

WELDAS  opreme za zaštitu na radu. WELDAS zaštitna oprema je primarni izbor za profesionalce širom sveta.

Var Sistem d.o.o. je distributer CNC stolova za rezanje metala plazmom ili gasom. Upotrebom ovih mašina ostvaruje se tehnološki najekonomičniji proces rezanja metala, kroz visokoproduktivno i kvalitetno sečenje u tri ose (X,Y,Z), upravljačkim software-om za potpuno automatsko vođenje procesa sečenja. Dimenzije i karakteristike CNC stolova za rezanje metala plazmom ili gasom mogu se definisati na osnovu vaših proizvodnih potreba.

VRHUNSKI KVALITET naših proizvoda su garant za VRHUNSKE REZULTATE i UŠTEDE u Vašoj proizvodnji.

Detaljne informacije o svim proizvodima iz naše ponude možete dobiti na našem sajtu www.varsistem.com.

Možete nas posetiti i na Facebook stranici.

Rembrantova 66b, Beograd

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku