fbpx
rudarska i gradjevinska oprema

Epiroc Srbija

Oprema za rudarstvo, građevinu i geološka istraživanja je oblast u kojoj je Epiroc, jedan od švedskih giganata, svetski lider. Epiroc je u Srbiji i regionu prisutan preko 50 godina sa velikim uspehom. Do ove godine je poslovao pod nazivom Atlas Copco, a od 2018-te godine rudarsko – građevinski sektor posluje pod novim nazivom Epiroc.

Oprema za rudarstvo, građevinu i geološka istraživanja

Stotine mašina firme Epiroc, kao rudarska i građevinska oprema, danas rade u Srbiji i regionu, pomažući korisnicima u radu u sektorima kao što su rudarstvo i građevina.

Epiroc za teritoriju Srbije pruža usluge u oblasti:

 • marketing;
 • prodaja opreme;
 • rezervni delovi;
 • servisne usluge  (servis industrijskih mašina) .

Epiroc divizije poslovanja su sledeće :

 1. “Underground Rock Excavation Division” – Eksploatacija u podzemnim rudnicima i tunelima
 2. “Surface and Exploration Drilling” – Površinska eksploatacija i istražno bušenje
 3. “Rock Drilling Tools” – Pribor za bušenje
 4. “Mining & Rock Excavation Service” – Servis rudarske opreme
 5. “Hydraulic Attachment Tools” – Hidraulični alati i priključci

Ono na šta smo ponosni je to što gradimo na dokazanoj stručnosti i performansama sa istim ljudima i na odvažnom novom nagonu da ono što je dobro učinimo još boljim. Baš kao što kaže naše ime Epiroc, i mi želimo biti na vrhu stvari. Ono odražava našu osnovnu delatnost, blizinu kupaca i snagu naših partnerstava.

Možete računati na nas da ćemo saslušati vaše potrebe i odgovoriti vodećim rešenjima. Oprema za rudarstvo je samo jedna oblast u kojoj se ističemo. Možete nas pozvati da vaša oprema pouzdano radi uz stručnu službu. A nas možete odabrati s poverenjem, znajući da smo posvećeni sigurnosti, zaštiti okoline i društvenoj odgovornosti u svemu što radimo.

Više od proizvođača, težimo ka tome da budemo saradnik koji ispunjava svoja obećanja. Svakodnevno isporučujemo performanse koje su vam potrebne za maksimalnu produktivnost – kao i tehnologiju koja vam je potrebna za efikasan i pouzdan rad.

Za više informacija, kako o ovim tako i svim ostalim proizvodima, obratite se direktno nama, posetite našu web stranu ili facebook stranicu. Za sve nejasnoće i pitanja možete nam se obratiti na telefon ili nam poslati e-mail. Pogledajte Preporuke naših zadovoljnih klijenata.

Milutina Milankovića 23, Beograd

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku