fbpx
garazna vrata-automatski sistem

Automatski sistem

Automatski sistem se bavi uvozom, veleprodajom i maloprodajom opreme za automatizaciju kapija i vrata. Oprema za automatizaciju  i tehnika koju uvozimo je apsolutno profesionalna. Oprema za automatizaciju Vašeg doma je takođe nešto što možete pronaći kod nas.

Oprema za automatizaciju kapija i vrata – Automatski sistem.

Nove ideje, konsultacije, ekspeditivna montaža i temeljno servisiranje koje nudimo pomoći će vam da nađete ono što tražite. Mislimo da ljudi treba da žive što udobnije, pa se trudimo da se neprekidno usavršavamo i proširujemo našu ponudu.

Naša ponuda je bogata širokim asortimanom proizvoda kao što su:

 • Elektronika za kapije;
 • Alarmi (alarm servisi i instalacija alarma);
 • Interfoni;
 • Parking rampe;
 • Parking barijere.

Najbolje rešenje za kontrolu pristupa kod velike frekvencije vozila su automatske parking rampe. Rampa za parking je efikasno sredstvo za sprečavanje neovlašćenog ulaza vozila u ograđeni prostor neke firme, javne garaže ili ulaza na zajednički parking stambenih objekata. Prednost automatske rampe je u tome što se podiže i spušta veoma brzo. Kapije na daljinsko otvaranje nisu predviđene da se često koriste na ulazu pa su automatske rampe bolje rešenje.
Pri izboru rampe za parking, kupac treba da zna nekoliko važnih činjenica: broj korisnika, mogućnost rada u slučaju nestanka struje, havarijski servis, dodatna oprema, cena daljinskog upravljača.

Kod nas se takođe možete pronaći i:

 • Motori za kapije;
 • Motori za rolo vrata i roletne;
 • Motori za garažna vrata;
 • Motor za prozor;
 • Dodatna oprema;
 • Daljinski upravljači.

Daljinski upravljači

Bavimo se uvozom, veleprodajom i maloprodajom opreme za daljinsko otvaranje. Daljinski upravljači se koriste za bežično upravljanje uređajima kao što su: motori za kapije, garažna vrata, parking rampe, upravljanje svetlom u dvorištu, uključivanje pumpe Vaše fontane, itd. Možemo da napravimo da sve što poželite uključujete ili isključujete jednim pritiskom na taster i na taj način olakšate svakodnevni život sebi i svojoj porodici.
Kada kupite daljinski upravljač on neće raditi na vašim garažnim vratima ili kapiji, već je neophodno da se prijavi centrali (kodira, programira…). Taj postupak je različit od proizvođača do proizvođača, ali uz našu pomoć to nije nikakav problem. Ako je vaša kapija ili garaža u Beogradu, mi ćemo to uraditi umesto Vas.

Radi vaše sigurnosti, mi smo stalno u potrazi za novim rešenjima koja najviše odgovaraju Vašim zahtevima. U asortimanu imamo opremu koja je pogodna za svakoga, zato možemo da ponudimo kvalitetne sigurnosne sisteme koji mogu biti integrisani u sve vrste kapija i vrata i mogu biti ugradjeni u oba slucaja: u nove i stare objekte.

Pogledajte preporuke naših klijenata i pozovite nas za sve dodatne informacije.

Vodovodska 84, Beograd

  • 6 godina ranije

  Jedina firma koja mi je rešila problem sa daljincem, ugradili su mi novi prijemnik po korektnoj ceni i domet je savrsen. Hvala najlepse.

  Nemanja