fbpx

Bg Moto Provide

Bg Moto Provide je deo svetske porodice YACCO distributera i ekskluzivni uvoznik YACCO motornih ulja i dopunskog asortimana za Republiku Srbiju. YACCO je francuski proizvođač sa tradicijom od 1919 godine. Od početka se izdvaja po standardno visokim kvalitetom.

Motorno ulje, distibucija i prodaja motornih ulja – Bg Moto Provide.

Takođe, poseduje potvrđeni veliki broj Appruvala od strane gotovo svih svetskih proizvođača vozila.

Prodaja i distribucija motornog ulja

Bg Moto provide je zvanični uvoznik i distibuter Yacco ulja. Ono što Yacco motorna ulja izdvaja iz ostale ponude i što njihove proizvode čini kvalitetnim i specifičnim jeste sam način proizvodnje. Yacco ulja se proizvode i pakuju u originalnom pakovanju unutar fabričkog postrojenja u Normandiji. U svakom delu sveta možete kupiti isto ulje, nema razlike između tržišta različitih zemalja. Upravo zato se može garantovati kvalitet i originalnost svake kapi ovih ulja. U našoj širokoj ponudi možete pronaći različite vrste vrste motornog ulja:

 • Motorno ulje za automobile i teretna vozila – motorna ulja za sve tipove vozila;
 • Motorno ulje za motore;
 • Menjačka ulja (sintetičko ulje, mineralno ulje, polusintetičko ulje);
 • Ulja za hidraulične mašine, vrtlarske mašine, itd;
 • Ulja za poljoprivredne mašine;
 • Ulja za avio industriju.

Distribucija i prodaja proizvoda

Osim motornih ulja, prodajemo druge proizvode, kao što su:

 • Sredstva za čišćenje – sredstva za pranje motora, čišćenje ventila, turbo kompresora, čišćenje čestica u filteru, tečnost za čišćenje plastike i boje, itd;
 • Sredstvo za održavanje;
 • Sredstvo za zaštitu – zaštita električne opreme od vlage, sredstvo za oblaganje plastike, zaštita od trošenje, posebno kod istrošenih motora;
 • Kočione tečnosti;
 • Masti i maziva – pored motornog ulja, veoma bitni za održavanje vozila. Mast temeljena na litijumskom sapunu, kalcijumovom sapunu, netopljiva i vodootporna mast. Maziva za automobile, teretna vozila, transportere, teške građevinske mašine i opreme, industrijske opreme. U našoj ponudi možete naći biorazgradivo mazivo, mazivo za rad na niskim ili visokim temperaturama, pod velikim pritiskom, bezbojna maziva, itd;
 • Antifriz.

Kompletan asortiman motornog i menjačkog ulja za automobile, motorcikle, skutere, kamione, autobuse, gradjevinske i poljoprivredne mašine.

Yacco ulja

Svaka kap YACCO ulja proizvedena je i originalno upakovana na jednom mestu za ceo svet.

Ulje za svetske rekorde.

 • 100 godina u svetskom vrhu.
 • 522 zvanična svetska rekorda.
 • Isti kvalitet za ceo svet.

Yacco je najstariji francuski proizvođač maziva od njegovog osnivanja 1919 god.

Već 100 godina, YACCO maziva su pokazali kvalitet inžinjeringa i tehničke superiornosti kao i inovativni dizajn. Bili su izbor pionira na čelu saobraćaja na kopnu, vodu i vazduh.

YACCO je jedna od prvih kompanija u Evropi koja koristi savetnik za podmazivanje, koji pomaže u odabiru pravog motornog ulja. Za brzu analizu ulja, YACCO je takođe predstavio analizator ulja pod nazivom YACCOMETER.

U saradnji sa Hispano-Suiza automobilsko i inženjerskom kompanijom koja je bila među elitama u proizvodnji luksuznih automobila i vođama stila, inovacije i dizajna. Luksuzna vozila zahtevala su i kvalitetna ulja i maziva. Tako je otvorena nova kompanija, 1919. godine i nazvana “YACCO” . Postala je ekskluzivni snabdevač ulja za motore i menjače svim automobilima Hispano-Suiza.

Mnoge zanimljivosti su vezane za kvalitet “YACCO” ulja od tada do danas.

1933. godine, Citroen i YACCO izvozali su najdužu vožnju bez prekida i bez promene ulja od 133 dana i noći.

2002. godine francuska TV zvezda i pilot Vinsent Perrot je postao najbrži na svetu ubrzavajući brzinom od 411,04 km / h na trci od 250m blizu Pariza. 2006, napravio je novi rekord od 530,7 km / h na zaustavljenom startu.

Po svojim preformansama i ima najpoznatiji slogan “Ulje za svetske rekorde”

Pored autoindustrije “YACCO” je i miljenih ekstremnih sportova i učestvuje na mnogim motociklističkim događajima širom sveta.

“YACCO” poseduje kompletan asortiman zvaničnih OEM odobrenja svih vodećih proizvođača automobila.

BUDITE SIGURNI DA ISTO ULJE, ISTOG SASTAVA I KVALITETA KUPUJU I U SRBIJI,  FRANCUSKOJ, AMERICI, U KINI, RUSIJI, JAPNANU I U MALEZIJI…

Bg moto provide nudi posebnu pogodnost za svoje saradnike. Kao ovlašćeni distibuteri za YACCO ulja može da ponudi posebnu ponudu za servisere i prodajna mesta iz auto industrije.

Osim navedenih tipova i vrsta proizvoda, naš široki asortiman podrazumeva i druge proizvode koje možete pronaći u našoj prodavnici.

Milutina Milankovića 120D , Novi Beograd 11070

  • 7 years ranije

  YACCO Ulja za automobile su najbolja!

  Nenad Danilovic

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku