fbpx
yell.rs

Mirnovec Pirotehnika

Mirnovec Pirotehnika je preduzeće koje je osnovano 1993. godine, a svojim uspešnim radom DANAS je sinonim za vatromete i pirotehničke specijalne efekte u ovom delu Evrope.
Mirnovec Pirotehnika ima poslovnice u svim većim gradovima i republikama bivše države, tako da smo se i mi, u decembru 2009. godine, pridružili ovom izuzetnom timu mladih ljudi.
Pioniri smo pirotehničkog biznisa u ovom delu Evrope i ponosni smo što smo postali regionalni lider za profesionalnu pirotehniku.

Obuhvatamo sve segmente pirotehnike:
•    prodaja pirotehničkih sredstava i distribucija robe široke potrošnje (razred 1 i 2)
•    Organizovanje vatrometa i izvođenje svih vrsta vatrometa i efekata na otvorenom i zatvorenom (profesionalni vatrometi, piromuzički i multimedijalni vatrometi, vatromet za svadbu, vatrometi muzički)
•    izvođenje scenske pirotehnike i efekata u zatvorenom prostoru
•    SFX-izvođenje specijalnih efekata na filmu i televiziji (veštački sneg, kišne konfete, veštačke kiše, plamenovi,niski dim, suvi led…)

Sagradili smo preko 3000 m2 skladišnog prostora za eksplozivna sredstva u skladu sa evropskim standardima. Svi naši proizvodi su atestirani i za njih postoji dozvola za stavljanje u promet, što garantuje kvalitet proizvoda i njegovu sigurnu upotrebu. U našim manufakturama u Kini roba takođe prolazi kroz poseban režim kontrole u skladu sa evropskim zakonima i normama.
Danas možemo da se pohvalimo da je iza nas više od 2000 vatrometa i poslova sa specijalnim efektima. Često smo bili učesnici velikih evropskih i svetskih festivala vatrometa (Nemačka, Italija, Rusija, Engleska) što u potpunosti opravdava slogan naših piro dizajnera “Gospodari paljenja neba”.
Imena kao što su Rolling Stones, David Bowie, Metallica u muzičkom svetu, te Stiven Spilberg i Ričard Gir u filmskom svetu u potpunosti lansiraju Mirnovec Pirotehniku u globalne okvire, jer oni su pevali, plesali i snimali između naših eksplozija i specijalnih pirotehničkih efekata. Šta još treba reći? Ništa!

Naša dela se vide i čuju!

Trg Nikole Pašića bb, Sremska Mitrovica