fbpx
yell.rs

Mirna kuća

Agencija za zapošljavanje Mirna kuća osnovana je 2008. godine. Agencija za zapošljavanje Mirna kuća ima dozvolu za rad Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja za poslove posredovanja i zapošljavanja profila, koji obavljaju usluge pomoć u kući: bebisiting (bebisiterke, bebisiteri i dadilje), nega starih i bolesnih lica, domaćica kuće, usluge održavanja stanova, održavanje kuće, održavanje poslovnog prostora… Do sada je naša agencija za zapošljavanje ostvarila uspešnu saradnju sa 1500 klijenata na čiji zahtev selektujemo odgovarajuće profile koji u njihovom prostoru pružaju uslugu nega i pomoć u kući.
Usluga nega starih lica i nega bolesnih lica obuhvata: dnevna dežurstva, noćna dežurstva, stanovanje kod starih lica, pratnja na putovanjima, banjama…

Od 2009. godine naši zaposleni radnici obavljaju poslove održavanja, prate decu u školu, obavljaju recepcionarske poslove u Internatonal school of Belgrade.
Tim menadžera za ljudske resurse i psihologa u okviru Agencije za zapošljavanje Mirna kuća, organizovao je i porodično savetovalište, a bavi se i tim bildingom preduzeća.
Predavanja iz oblasti poslovne komunikacije obuhvataju savremene teme kojima se povećava produktivnost firmi poboljšanjem međuljudskih odnosa: konflikti ličnosti, stres, mobing, asertivnost…

Od 2010. godine sprovodimo program Montesori kod kuće primenom savremene pedagoške metode u radu bebisitera i dadilja sa decom, pomoć deci pri učenju.

Sproveli smo sledeće humanitarne akcije i donacije:
Montesori aktivnosti za decu obolelu od raka i leukemije u saradnji sa Nurdorom 2011. godine.
Montesori muzičke aktivnosti za decu iz centra u Zvečanskoj ulici 2011. i 2012. godine.
Donaciju Montesori materijala i radionica 2012. i 2013.godine.
Referenca: International school of Belgrade
Sarađujemo sa firmom Asistel koja se bavi teleasistencijom koju pružaju starim licima i sa njima razmenjujemo i dopunjujemo usluge korisnika nege starih lica.
______________________________________________________________
Oglas:
Potrebna bebisiterka do 30 godina starosti za rad u Švajcarskoj na godinu dana.
Uslovi:
– pasoš EU
– iskustvo u radu sa decom uzrasta do 2 godine
– znanje francuskog ili engleskog jezika
– vozačka dozvola “B”
kontakt: 011 361 98 98
               065 3620 904
email: mirnakuca@sezampro.rs

Admirala Geprata 8/1, Beograd