fbpx
yell.rs

Minjon Commerce

Preteča preduzeća Minjon Commerce, knjižara Trgopapir, počinje sa radom 1983. godine i predstavlja začetak obnove privatnog preduzetništva tadašnje Jugoslavije. Knjižara uspešno radi sve do 1992. godine, kada porodica Đukić otpočinje sopstvenu proizvodnu delatnost i otvara preduzeće za proizvodnju i promet na veliko – Minjon Commerce.
Više od 20 godina, koliko postoji, firma ne odustaje od prvobitne ideje da se proizvode papirne korpice, minjon-korpice za kolače kao što su mafini ili minjoni, po kojima je i dobila ime. Proizvodni asortiman stalno je obogaćivan proizvodima koji su predstavljali inovaciju na domaćem tržištu i kojima je industrija sitnih kolača značajno modernizovana.
Danas se preduzeće Minjon Commerce može pohvaliti bogatim asortimanom koji čini više od 300 artikala, bez kojih se ne mogu zamisliti najradosnija porodična slavlja, rođendani, slave, krštenja, venčanja, različiti jubileji i državne svetkovine. Ono što posebno treba naglasiti jeste izrada po najsavremenijoj tehnologiji, sa mogućnošću personalizacije, odnosno štampanja logotipa na samoj korpici.
U asortimanu firme se pored minjon korpice za minjone, nalaze i: tacne od kartona za torte i kolače presvučene termo folijom, kutije za torte i kolače, čipkani papirni podmetači, kartonski podmetači za torte i kolače i druga papirna ambalaža za pakovanje i kartonska ambalaža. Naša delatnost je proizvodnja ambalaže i veleprodaja ambalaže.
 

Karađorđeva 17, Vranje