fbpx

Terra Travel

Terra Travel je turistička agencija koja nudi minibus i kombi prevoz, turističke aranžmane, avio karte, usluge viziranja.
Terra Travel čini tim ljudi sa višegodišnjim iskustvom u turizmu i saobraćaju. Ideja ozbiljnog i odgovornog odnosa prema putniku pretočena je u projekat Terra Travel-a.

Minibus i kombi prevoz i  iznajmljivanje kombija – Terra Travel.

Turistička agencija Terra Travel se bavi organizacijom minibus prevoza. To činimo na dva načina: u okviru naših svakodnevnih, uobičajenih polazaka ili u formi iznajmljivanja vozila.
Kombi prevoz putnika sa svakodnevnim polascima ka mnogobrojnim gradovima imamo više u toku dana. Ne postoji fiksni red vožnje već vremena polazaka određujemo na osnovu potreba putnika koje su svakodnevno različite.
Putnike koji kreću iz Beograda preuzimamo sa bilo koje adrese (privatna adresa, hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica…). Vozimo do bilo koje adrese na krajnjim destinacijama (privatna adresa, aerodrom, autobuska stanica, železnicka stanica, hotel).

Kada je reč o svakodnevnim polascima, govorimo o prevozu na relaciji od Beograda do sledećih gradova: Budimpešte, Segedina, Beča, Villach-a , Klagenfurta, Zagreba, Istre, Ljubljane, Maribora, Kopra, Portoroža, Slovenčkih term. Takođe kombi prevoz do popularnih letovališta u Grčkoj ( Halkidiki, Olimpijska regija, Solun ).
Tokom zimskih meseci organizujemo minibus transfere do skijališta u Austriji i Sloveniji.

Usluge viziranja

Pored minibus prevoza, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo uslugu popunjvanja formulara za dobijanje viza za Kanadu, Ameriku, Tajland, Tajvan, Filipine.

Turistički aranžmani

Terra Travel je turistička agencija koja je članica nacionalne asocijacije turističkih agencija Yuta i ima licencu za organizatora putovanja u zemlji i inostranstvu ( Broj licence: OTP 94/2013 ).

Avio karte

Brza i efikasna usluga rezervacije i prodaje avionskih karata, kako redovnih avio kompanija, tako i low cost kompanija za sve svetske destinacije.

Receptivni turizam

Terra Travel je na tržištu sve više prepoznatljiva i kao agencija koja se bavi receptivnim turizmom. Pod tim se podrazumeva organizacija prevoza, smeštaja, fakultativnih izleta za veliki broj stranih turista.

Za sve informacije o prevozu možete nas kontaktirati. Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših usluga.

Gračanička 16, Beograd