fbpx
logističke usluge

Delta transportni sistem – D.T.S.

Delta Transportni Sistem (DTS) je kompanija specijalizovana za pružanje logističkih usluga. Od svog osnivanja 2008. godine DTS je kontinuirano unapređivao svoje poslovanje.  Cilj firme je  podizanja kvaliteta usluge u domenu logistike kroz stalne inovacije i poštovanja principa da svaki klijent ima pravo na poseban biznis model. Prepoznavši potencijal tržišta u regionu od 2016. otvoreno je predstavništo i u zemljama u regionu – u Crnoj Gori (Podgorica) i Bosni i Hercegovini (Banja Luka).

Logističke usluge, skladištenje, transport, špedicija, 4PL  – Delta transportni sistem – D.T.S.

DTS poseduje najveću flotu u Srbiji koju čine vozila različite nosivosti prilagođena transportu robe različitog temperaturnog režima. Pružamo rešenja za sve logističke procese, projektnu organizaciju. Ekspertski tim razvija za klijenta logistička rešenja po meri i omogućava ostvarivanje brze i pouzdane usluge koja odgovara očekivanjima klijenata.

DTS nudi kompletan set usluga u ovom segmentu poslovanja, koji osim usluge transporta; (domaći transport, međunarodni transport, prevoz merkantilne robe, avio, zbirni i kontejnerski transport) podrazumeva i:

Osnovu poslovanja Delta Transportnog Sistema predstavlja outsourcing transportne usluge. Tako pored obezbeđivanja transportnih kapaciteta pomažemo i u implementaciji tržišnih praksi i u pružamo odabir troškovno najefikasnijih modela transporta za klijente.

Kvalitet i pouzdanost usluga koje pružamo prepoznale su renomirane svetske i domaće kompanije.

DTS nije sam transport, već ceo spektar logističkih usluga integrisanih u redovno poslovanje klijenta. DTS vodi računa da sve funkcioniše precizno u domenu logistike. Na klijentima je, naravno, da rade ono što najbolje znaju – njihove core biznise.

 PRATITE NAS NA EUROPAGES

Žorža Klemansoa 37, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku