fbpx
1603108792986

Letoshop

Letoshop je najveća robna kuća za mame i bebe i lider kada je u pitanju maloprodaja dečije opreme, igračaka, proizvoda za bebe i trudnice. Na jednom mestu nalazi se sve – garderoba, igračke, oprema, kozmetika i još mnogo toga, za vaše klince i vas.

Maloprodaja dečije opreme, igračaka, proizvoda za bebe i trudnice – Letoshop

Letoshop je počeo sa radom 2007. godine u moderno opremljenom objektu na Konjarniku. Ovo je dečija robna kuća sa najkvalitetnijim proizvodima za vaše dete od 0-14 godina.

Letoshop je potpuno posvećen mladim mamama i maloprodaja dečije opreme: uz proizvode i garderobu koji su potrebni od prvih dana trudnoće, pa sve dok dete ne napuni pet godina. Leto ima i profesionalno osoblje, spremno da pomogne i da koristan savet i rešenje za svaku situaciju.

Leto ponudu čine:

  • moderna odeća za trudnice, donji veš i sitnice,
  • veliki izbor dečije obuće i odeće,
  • bebi oprema,
  • dečija konfekcija i konfekcija za bebe,
  • dečiji nameštaj (kreveci, komode, ogradice za bebe) i dekorativni materijali i dekoracija za dečije sobe,
  • sve što je potrebno za ishranu, negu i šetnju (kolica za bebe, sedišta za automobil, odnosno auto sedišta za bebe, nosiljke za bebe, hranilice),
  • igračke,
  • hranilice za bebe,
  • specijalizovana knjižara za trudnice, mlade majke i bebe.

Pored toga što je maloprodaja proizvoda za bebe, u sklopu Letoshop-a nalazi se i posebna prostorija u kojoj beba može da se presvuče i nahrani. Posebna pogodnost je da se velike i teške stvari isporučuju direktno na adresu kupca – bez bilo kakvih dodatnih troškova!

Veličina Leto prodavnice omogućava široku lepezu proizvoda iz različitih kategorija. Nudi „prodavnicu u prodavnici“ u kojoj se nalazi sve što je trudnicama i mladim mamama neophodno. Leto neprekidno širi svoju ponudu i nastavlja dinamičan razvoj kompanije.

Pozivamo vas da posetite Letoshop i u novom modernom prostoru, koji zauzima više od 2.200m²,  pronađete preko 50000 proizvoda i 150 poznatih robnih marki za trudnice, mlade mame, bebe i decu uzrasta do 5 godina. U Letoshop-u sve je podređeno mamama i bebama –  čak i miris prostorija asocira na divne trenutke provedene uz decu. Posetite nas i uverite se zašto smo najbolja maloprodaja dečije opreme, igračaka, proizvoda za bebe i trudnice.

Sinjska bb, Beograd