fbpx

Martex MDM

Tradicionalna tehnologija, koja podrazumeva usoljavanje mesa čistom morskom solju, sušenje u mikroklimatu Bajica, isključivo na dimu bukovog drveta, filtriranom kroz kamene ploče garantuje neponovljiv kvalitet i jedinstven ukus ovih proizvoda. Martex MDM nudi kvalitetne suhomesnate proizvode na jednom mestu.

Kvalitetni suhomesnati proizvodi, proizvodnja i prodaja

Poznato je da je firma D.O.O. „MARTEX“ iz Cetinja jedna od najvećih privatnih proizvođača suhomesnatih proizvoda u Crnoj Gori. Preduzeće je osnovano 12.07.1992. godine kao manje privatno trgovinsko preduzeće, čiji je osnivač i direktor gospodin Marko Martinović. Već 1994. godine formira veleprodaju, a 1996. proizvodnju i preradu suhomesnatih proizvoda od svinjskog mesa, u sopstvenom objektu „Sušara“ u Bajicama, koji se nalazi nadomak Cetinja.

Kvalitetni suhomesnati proizvodi

Preduzeće je izraslo u poznatog proizvođača kvalitetnih suhomesnatih proizvoda i to:

 • Pršute;
 • Pečenice;
 • Suvi vrat;
 • Pančete;
 • Kobasice.

Od svog osnivanja uspešno posluje i ostvaruje zavidne poslovne rezultate, tako da se svrstava među nekoliko najuspešnijih preduzeća u Crnoj Gori iz svoje branše.

„MARTEX“ veliku pažnju posvećuje unapređenju i osavremenjavanju proizvodnog procesa, novim tehnologijama u proizvodnji, kao i proširenju asortimana suhomesnatih proizvoda; a sve u cilju potpunog zadovoljenja potreba savremenih potrošača.

Krajem 2005. godine implementiran je HACCP sistem kvaliteta i kontrole, čijom primjenom se omogućava ovom preduzeću da izađe sa svojom širokom paletom proizvoda i na tržište EU i SAD.

Zahvaljujući ambijentalnim uslovima i klimatskim faktorima, podlovćensko područje predstavlja prirodnu klima komoru, specifičnu, a izrazito pogodnu za izradu suhomesnatih proizvoda.

Firma Martex MDM zapošljava 74 radnika, kojima se redovno isplaćuje lični dohodak i preduzimaju se sve potrebne aktivnosti u cilju dalje obuke i usavršavanja radnika, kako bi bili u korak sa savremenim tržišnim trendovima.

U svom poslovanju nesebično pomažemo i izlazimo u susret kako brojnim privrednim društvima, tako i mnogim fondacijama i  fizičkim licima.

Za sve informacije o našim proizvodima možete nas kontaktirati, posetiti naš sajt ili profil na Facebook-u. Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših suhomesnatih proizvoda.

Kvalitet je tamo gde je MARTEX.

Bulevar Arsenija Čarnojevića 123, Beograd

  • 5 godina ranije

  Sve je super

  • 5 godina ranije

  Sve naj

  • 5 godina ranije

  Preporucujem svim istinskim gurmanima koji vole da uzivaju u kvalitetnom zalogaju po pristupacnoj ceni

  • 5 godina ranije

  Toplo preporucujem! Ja sam neko ko istinski voli ukusnu i kvalitetnu hranu i mogu vam reci da sam iskreno odusevljena sa proizvodima ove firme? panceta je njam-njam

  • 5 godina ranije

  Sve pohvale za Martex kompaniju.. Velika preporuka za njih i njihove proizvode.