fbpx
yell.rs

Kuća humana

Poslovi koje obavlja Kuća Humana D.O.O. su:

proizvodnja građevinske stolarije od drveta,

kao i projektovanje i izrada svih vrsta enterijera (projektovanje kuće, projektovanje stana, projektovanje poslovnog prostora, projektovanje i izrada kuhinje), izrada nameštaja i izrada elemenata od masiva, iverice i medijapana. 

U sklopu firme imamo stručan tim sastavljen od inženjera i projektanata čiji je zadatak da idejno i tehnički reše sve zahteve naših kupaca. U firmi se strogo poštuje lanac predaje inormacija, hodogrami i kontrola kvaliteta, tako je mogućnost bilo koje greške svedena na najmanju moguću meru.

Kao kolektiv smo uvek usmereni ka novim rešenjima i novim idejama u proizvodnji što nam omogućava veliku fleksibilnost i elastičnost u radu. Smatramo da nam takav pristup poslu daje prednost na tržištu, a da je naša posvećenost detaljima ono što nas izdvaja u oštroj konkurenciji.

Proizvodni pogon se prostire na preko 2000m2, u dve nezavisne hale, sa velikim mogućnostima za proširenje. Koncept rasporeda mašina i radnika je takav da smo u mogućnosti da izvodimo više različitih poslova u isto vreme i to od proizvodnje malih elemenata (gelenderi, stepeništa…), pa sve do izrade kompletne montažne kuće.

Naš standardni proizvodni program se sastoji od izrade sobnih vrata i na tom polju smo u mogućnosti da ponudimo veliki izbor materijala, oblika i vrsta završne obrade. Osim toga, nudimo i vrata sa specijalnim zahtevima kupaca, kao što su sigurnosna vrata ili vrata sa posebnom zvučnom izolacijom. (medijapan vrata, dupla furnirana klateća vrata, furnirana hrastova vrata, furnirana vrata od belog hrasta, zastakljena furnirana vrata od beljenog hrasta, Craft Master vrata sa staklom, dupla klateca vrata od medijapana sa otvorom za staklo, poluzastakljena vrata od medijapana, vrata od medijapana sa kanalurama, vrata od medijapana sa nadsvetlom, vrata od medijapana sa polukruznim otvorima za staklo, vrata od medijapana sa prohromskim lajsnama, vrata od medijapana sa staklom, vrata od medijapana standard bela i mnoga druga…). Neke od kuhinja koje smo radili za naše klijente su: kuhinja od matrix iverice, kuhinja od medjaijapana sa kanalurama i mat bojom itd…

Među našim poslovnim partnerima izdvajamo hotel “METROPOL PALACE“ u Beogradu, MERITANO (poslovna zgrada u Budvi), glavnu poštu u Aranđelovcu, hotel Hedonic Vrčin, kao i veliki broj investitora kojima smo isporučivali stolariju za nove zgrade na teritoriji cele Srbije.

Na stranama koje slede ćete moći da vidite slike naših priozvoda na različitim lokacijama.

POSETITE NAS I NA SAJTU EUROPAGES

Železnička bb, Kruševac