fbpx
lomax_company_-_lmx_muski_dezodoransi_i_antiperspiranti_za_zene

Lomax Company

Lomax Company d.o.o. je osnovan 2001. godine kao kompanija čija je osnovna delatnost trgovina. Od starta postajemo distributer različitih multinacionalnih kompanija koje izrađuju proizvode u oblasti kozmetika i higijena, kao što  “Kimberli&Clark” i “Johnson Wax”. Nedugo potom, počinjemo da distribuiramo proizvode kompanija “Mirato” i “Colgate Palmolive Adria”.

Lična higijena, kućna hemija, dečja kozmetika – Lomax Company.

Sa stečenim iskustvom i željom da unapredimo naše poslovanje, delatnost širimo i na proizvodnju. Naš brend LM TOX je od samog starta, lider na tržištu insekticida u Srbiji.

Kada je u pitanju kozmetika i lična higijena, možemo se pohvaliti brendom Kosili. Brend Kosili je najomiljenjiji brend dečije kozmetike na teritoriji bivše Jugoslavije i takođe lider na tržištu Srbije.

U cilju stalnog poboljšanja i očuvanja konkurentnosti, sertifikovali smo sistem upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 i implementiranog HACCP sistema. To prati i početak distribucije farmaceutskih proizvoda. Lomax Company je danas kompanija koja ostvaruje odlične rezultate u oblasti distribucije i proizvodnje. Takođe, pokazuje maksimalnu efikasnost i efektivnost u poslovanju.

Naši partneri su domaće i međunarodne kompanije, čije dugogodišnje iskustvo i znanje u kombinaciji sa našom energijom, fleksibilnošću i kreativnošću, iz godine u godinu donosi uspeh i rast.

Distributivni centri kompanije sa oko 6.500m2 skladišnog prostora su regionalno pozicionirani i nalaze se u Subotici, Temerinu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu.

Roba se kupcima isporučuje flotom koju čini 20 vozila nosivosti od 1.3 do 20 tona. Sva vozila su opremljena GPS uređajima, a organizacija, kontrola i praćenje se vrši svakodnevno.

Lomax Company doo – lična higijena, nega beba, insekticidi, proizvodnja i distribucija robe široke potrošnje, zdrava hrana i proizvodi bez glutena.

Maksima Gorkog 20, Subotica

    • 7 godina ranije

    Koristim Vašu kozmetiku i prezadovoljna sam !

    Nada Lukić