fbpx
dermatech pen za povecanje kolagena

Germaine de Capuccini Srbija – Pure line

Kozmetika kuće Germaine de Capuccini, kompanija Pure Line d.o.o. je distributer za tržište Srbije. Bavimo se zastupanjem i promocijom farmaceutskih i kozmetičkih brendova. Preparati sa kojima radimo, dobitnici su mnogobrojnih nagrada kada je u pitanju kozmetika. Izdvojićemo nagradu od evropske kozmetičke asocijacije za inovaciju, kao i za najbolji antiage preparat godine.

Zastupnik i distributer , kozmetika – Germaine de Capuccini Srbija – Pure line.

Uvoznici smo za kozmetičke kuće:

  • MD Ceutical i Eneomay , visokoselektivna profesionalna kozmetika;
  • CLAYTON SHAGAL;
  • FITOPILING,
  • DERMATECH NAJNOVIJI DERMAPEN.

Spoj znanja i savremene nano tehnologije i istraživačkog rada iz oblasti kozmetologije i dermatologije i kombinacijom visoko koncentrovanih i najefikasnijih prirodnih supstanci postavili su Germaine de Capuccini u vrh svetske profesionalne kozmetike.

Germaine Akademija-maloprodaja

Želimo da vam pružimo  najbolju moguću negu lica i tela , što vam obezbeđuje prestižna kozmetika Germaine de Capuccini .  Njihov  tim stručnjaka sastavljen je od vrhunskih estetičara, kozmetičara i dermatologa.

Prisustvo promociji njihovih proizvoda svuda u svetu, dakle i u našoj zemlji, rezervisano je za klijente koji predstavljaju profesionalce u službi lepote.Oni su pojam  kvaliteta i uvođenja novih veoma efikasnih proizvoda i tretmana. Kako nauka uvek ide napred, nama je cilj da idemo u korak sa svetskim trendovima, pronaći i ponuditi inovativne i efikasne preparate za čiji kvalitet mozemo garantovati.

Za više informacija, Germaine de Capuccini kozmetika, posetite naš Facebook.

 

Kneginje Zorke 96/V/12, Beograd