fbpx
yell.rs

Komel – Co

Firma Komel – co Vam nudi sistem zaštite koji može imati upotrebu kako u privatnom, tako i u poslovnom objektu. Nudimo Vam ugradnju i prodaju sledećih sistema:

Alarmni sistemi za objekte: Jako često se događaju provale i razbojništva da biste bilo koji objekat ostavili bez nadzora i zaštite. Čuvari su nažalost najčešće nemoćni. Ugradnjom alarmnih sistema možete da sprečite upad u Vaš posed. Ako dođe do upadada u Vaš posed, možete biti sigurni da će u najkraćem mogućem roku odreagovati nadležne službe. U ponudi su i bežični alarmni sistemi, centrale za alarmne sisteme, i dodatna oprema za alarmne sisteme, tastature za alarmne sisteme.

Automatska dojava požara: Zaštita od požara će spasiti najveći deo onoga što biste u svakoj drugoj prilici, bez sistema ove efikasne zaštite, izgubili. Imamo u ponudi opremu za protivpožarne sisteme.

Video nadzor: Video nadzor donosi korist u različite svrhe: video nadzor za provalnike, video nadzor za proveru radnika,  video nadzor u kući, kako biste imali nadzor nad osobom koja brine o Vašoj deci.  U ponudi su i kablovi za video nadzor i konektori za video nadzor.

Audio interfoni i video interfoni: Pozicioniranje interfona na pravi način omogućava Vam uvid u ono što se dešava ispred Vaše kuće, stana ili poslovnog objekta. Možete da odaberete audio interfon sa fantastičnim zvučnim karakteristikama, ali često je neophodan  i video interfon, da biste sa sigurnošću znali da postupite na pravi način, u svakom trenutku i da priđete nepredviđenoj situaciji.

Možete  imati potpunu kontrolu nad svim onim što se događa oko Vas i možete da sprečite neprijatne događaje, a što je najvažnije, uvek ćete se osećati zaštićeno i sigurno. Ukoliko Vas zanima ugradnja za  neki od ovih sistema (ugradna interfona, ugradnja video nadzora, ugradnja alarmnog sistema, ugradnja protivpožarnog sistema…), dovoljno je napraviti dobru kombinaciju. Kontaktirajte nas, u tome ćemo Vam uvek pomoći, jer sigurnost nema cenu.

Prvi Vaš korak neka bude poziv upućen nama!

Branislava Borote 11, Novi Sad

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku