fbpx
yell.rs

Kolber Invest

Kolber Invest je preduzeće osnovano 1992. godine. Bavimo se pružanjem knjigovodstvenih usluga i konsaltingom. Ispunjeni su svi uslovi za vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje računovodstvenih izveštaja za druga pravna lica na osnovu člana 6. Zakona o računovodstvu. Poslove obavljaju stručna lica sa zvanjem stručnog računovođe i računovođe sa visokim i srednjim stepenom stručne spreme. Poslovni procesi rada pokriveni su informacionom tehnologijom. Poslovni softver obuhvata kompletno finansijsko poslovanje i obezbeđuje funkcionisanje sistema internih računovodstvenih kontrola i u saglasnosti je sa odgovarajućim računovodstvenim standardima i Zakonom o računovodstvu. Postoji mogućnost korespodencije na engleskom jeziku, kao i formiranje knjigovodstvenih izveštaja (Bilans uspeha, Bilans stanja i dr.).
Knjigovodstvo i računovodstvo: računovodstvene usluge, finansijske usluge, konsalting, vođenje finansijskog knjigovodstva, vođenje robno-materijalnog knjigovodstva, sastavljanje godišnjih finansijskih izveštaja, sastavljanje periodičnih finansijskih izveštaja, poreski obračuni…

Naše garancije su: stručni i ovlašćeni tim, profesionalnost, dugogodišnje iskustvo, kompjuterska obrada podataka i dokumentacije, dnevna ažurnost, praćenje i konsultacija u vezi zakonskih izmena, internet komunikacija.

Nudimo standardne knjigovodstvene usluge, posebne knjigovodstvene usluge, nudimo vam i mogućnost nabavke softvera.

Bulevar Zorana Đinđića 113, Beograd