fbpx
Knjigovodstvene usluge

HLB T&M Consulting

HLB T&M Consulting je kompanija čija su primarna delatnost kadrovske, knjigovodstvene i poreske usluge, u kojoj poseduju veliko iskustvo. Naša ideja da tokom saradnje sa nama imate osobu koja Vam je čitavo radno vreme na raspolaganju i čiji prioritet ćete biti Vi.

Kadrovske, knjigovodstvene i poreske usluge

Tokom petnaest godina bavljenja konsaltingom u Srbiji, kao i u drugim zemljama u okruženju, radeći u renomiranim consulting firmama, članovi HLB T&M Consulting tima su pomogli velikom broju domaćih i stranih klijenata da svoje poslovanje u regionu organizuju na poreski optimalan način i u skladu sa važećim propisima. Na ovaj način su stekli neophodno iskustvo i radnu zrelost, kako bi sada svoje usluge ponudili klijentima udruženi u novu consulting kuću. Zajedno će se truditi da svoje usluge pružaju na najvišem nivou, uz visok stepen profesionalne etike.

Ono što vam garantuje naša knjigovodstvena agencija je da ćete dobijati redovna mesečna obaveštenja. Ona će biti o dolazećim zakonskim izmenama i rokovima za poreske prijave koji se približavaju. Takođe, ideja nam je da svakoga meseca imamo sastanak sa Vašim rukovodstvom. Na taj način bismo mogli da otklonimo eventualne manjkavosti u našoj usluzi tj. da optimizujemo svoje usluge i Vaše zadovoljstvo.

Društvo je pristupanjem HLB-u dobilo međunarodno priznanje i mogućnost međunarodnog delovanja, bez gubitka svog nacionalnog identiteta i vlasništva. HLB T&M Consulting je ostalo preduzeće prvenstveno lokalnog i nacionalnog karaktera, kojem je dodat međunarodni karakter.

Osim toga, provedenom kontrolom kvaliteta HLB garantuje da je kvalitet segmenta računovodstvenih revizorskih i poreskih usluga u skladu sa strogim međunarodnim normama.

HLB International je međunarodna mreža firmi koje se bave računovodstvom, revizijom i poslovnim savetovanjem. Osnovana je 1969. godine sa sedištem u Londonu. Danas je zastupljena u preko stotinu zemalja na svim kontinentima. Ima preko 1.750 partnera i 13.400 zaposlenih u preko 440 kancelarija.

HLB International je član tzv. Forum of Firms, organizacije kojoj je cilj osigurati i ujednačiti kvalitet obavljanja revizorskih i računovodstvenih usluga svojih članica bilo gde u svetu.

Stojimo vam na raspolaganju za sve informacije. Kontaktirajte nas, a mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

011 344 1373

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku