fbpx

Eko elektrofrigo

Hlađenje i klimatizacija koja pokriva područje industrijske i komercijalne rashlade sa kompletnom ponudom usluga od stručnog savetovanja i projektovanja do prodaje opreme i montaže sa održavanjem iste – ugradnja klima uređaja i klimatizacije.

Klimatizacija, industrijska i komercijalna rashlada, montaža, oprema, servisiranje

Od osnivanja firma Eko Elektrofrigo radi klimatizaciju na području industrijske i komercijalne rashlade. Dugogodišnje iskustvo joj je donelo saradnju sa odabranim dobavljačima koji posluju sa visokim kvalitetom i pouzdanošću. Godinama je širila svoj asortiman proizvoda na tržištu.

Vrste hlađenja:

  • Industrijske opreme za hlađenje;
  • komercijalno hlađenje;
  • Industrijske opreme za preradu mesa, voća i povrća.

Na jednom mestu možete pronaći sve što Vam je potrebno za svoju firmu od stručnog savetovanja i projektovanje za sve vrste rashladnih sistema do isporuke i montaže sa uslugom servisiranje i održavanja. Naš stručni tim pronaćiće idealno rešenje za sve kupce pa i one najzahtevnije.

Pažljivo biranim proizvodima možete dovesti i do uštede energetske vrednosti koja može poboljšati Vaše poslovanje na duže staze. Efikasnost rashladnih sistema je negde i ključni faktor.

Zahvaljujući stručnom timu koji svojim znanjem, iskustvom i kreativnim idejama stvaraju i primenjuju najsavremenija i najefikasnija rešenja, na jednom mestu možemo da obezbedimo:

  • Kompletna ponuda opreme za klimatizaciju i izvođenja sa stručnom tehničkom podrškom;
  • Izbor najoptimalnijeg tehničkog rešenja i oprema koja prati potrebe i mogućnosti korisnika;
  • Oprema za hlađenje i klimatizaciju svetski priznatih proizvođača sa garancijom (BITZER, DANFOSS, ALFA LAVAL, EURO CRYOR i drugi);
  • Stručna i profesionalana montaža;
  • Redovno održavanje i servisiranje – servisi rashladnih uređaja, klima uređaja, klimatizacije;
  • Sigurnost i pouzdanost u radu.

Naša dugogodišnje iskustvo je našim klijentima dalo sigurnost i pouzadu saradnju. Tehnička služba je uvek dostupna i za naše klijente je besplatna. Kao takva će se primenjivati i u budućnosti.

Za više informacija uslugama projektovanja ili uslovima poslovne saradnje možete nas kontaktirati. Preporuke naših klijenata i partnera su dokaz da su kod nas videli pouzdanog partnera i dugogodišnjeg saradnika.

Tošin bunar 164, Beograd