fbpx
dessert-fabrika-ukusa

Dessert fabrika ukusa

Ako slavite, obeležavate, proslavljate ili poklanjate mi smo tu da Vas zasladimo i usrećimo našim širokim asortimanom. U ponudi Dessert fabrike ukusa su najukusniji kolači, torte i ketering.

Izrada torti i kolača 

Radionica za izradu torti i sitnih kolača Dessert, sa uspehom zadovoljava potrebe naših vernih klijenata još od 1994. godine. Radionica Dessert u svakom momentu ima preko 20 vrsta različitih ukusa torti i sitnih kolača po tradicionalnim bečkim receptima. Mladi tim Dessert-a Vam uvek stoji na raspolaganju da Vas posavetuje i da Vam pomogne u usklađivanju Vašeg izbora ukusa i potreba.

Tradicionalni recepti i tradicionalna izrada torti i kolača:

Na Vama je samo da izaberete kakvu poslasticu želite prilikom specijalnih prilika. Mi ćemo je sprovesti u delo.

Slatki sto

Ako želite da  vaše dete proslavi najlepši rođendan, Dessert će vam pomoći da napravite slatki sto onako kako želite. Vaše je samo da osmislite kako bi slatki sto trebalo da izgleda, a mi ćemo ga ukrasiti i postaviti tamo gde slavite rođendan. Naravno, na njemu će biti i Dessertova torta, kao i popsi, keksići, mafini i ostale poslastice po vašoj želji. Jedva čekamo da vam udovoljimo!

Naša riznica slatkih i slanih zalogaja DESSERT pripremila je za Vas široku paletu slatkiša i slaniša – posnih i mrsnih. Upotpunite svoju slavsku ili prazničnu trpezu našom ponudom:

 • Ketering posni i mrsni;
 • Svečane torte;
 • Sitni kolači.

Besplatna dostava na kućnu adresu je samo jedna od usluga naše kuće Dessert za uspešniju i jednostavniju saradnju sa Vama.

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem telefona. Preporuke zadovoljnih korisnika naših kolača i torti, naša su najbolja reklama.

Lukićeva 12, Beograd

  • 6 godina ranije

  UŽIVAJTE U UKUSU 🙂

  Aleksandar Golubović

  • 6 godina ranije

  Topla preporuka ako želite kvalitet i dizajn u jednom….najbolji!!

  Dragana Mirkov

  • 6 godina ranije

  Jeste da sam prijatelj, ali nemam protekciju ni u kvalitetu ni u ceni, a i ne treba sve je odlično, samo se nadam da ću dobiti besplatnu tortu kad se budem ženio opet, bar je tako obećano 🙂

  Branislav Krajnović

  • 6 godina ranije

  Moj favorit je semistan torta, mada su i sve ostale torte sjajnih kvaliteta naravno i izgleda. Obožavam posne kolače u kojima se oseća suva smova suva šljiva kajsija a i ovi obicni kolaci su sjajni i originalni. Sve pohvale

  Ljiljana Sartori

  • 6 godina ranije

  Najbolja torta koju smo ikada probali! Već godinama se družimo i svaki put nas iznenadite. Ispod glazure moćna mešavina ukusa čokolade i voća….mmmmm. Sve miriše na hoćemo još!

  Dragana