fbpx
auto-na-pedale-smart

ODDO igračke

ODDO igračke je Internet prodavnica igračaka sa najvećim asortimanom dečijih igračaka, bebi opreme i školskog pribora u Srbiji. U našoj ponudi su igračke za devojčice i igračke za dečake, društvene igre i bebi oprema, kao i edukativne igračke i igračke prilagođene deci sa posebnim potrebama, koje su bezbedne, kvalitetne i povoljne.

Internet prodavnica igračaka, opreme za bebe i didaktičkih sredstava – ODDO igračke.

ODDO u svom asortimanu ima za svakog po nešto: raznovrstan školski pribor; igračke za tinejdžere, ali i slagalice za odrasle, kao i zanimljive 3D setove koji će oduševiti kolekcionare.

Za tinejdžere i odrasle ODDO nudi veliki izbor video igrica, konzola i ostalog gaming programa.

Na sajtu ODDO Internet prodavnice igračaka, bebi opreme i školskog pribora, možete naći i najpoznatije svetske i domaće brendove, kao što su LEGO, Mattel – Barbie, Hasbro, Playmobil, Disney, Benetton, Chicco, Pertini… i mnogi drugi.

ODDO igračke sarađuju sa mnogim vrtićima, osnovnim školama i drugim obrazovnim ustanovama.

Takođe ODDO igračke snadbevaju sa novogodišnjim paketićima mnoga privatna, javna i državna preduzeća.

ODDO igračke – SVE IGRAČKE NA JEDNOM MESTU!!!

Ljubinke Bobić 18a, Beograd

    • 5 godina ranije

    Čista petica!!! Oduševljena sam ovom internet prodavnicom! Prvi put sam poručila kod vas nekoliko igračaka sad za vikend, u ponedeljak sam vec kontaktirana i očekivala sam da mi kao i većina ostalih kažete da nečega nema na stanju pa sam dva puta u neverici pitala gospođu „imate sve na stanju?“ odgovorila je „da, stiže Vam sutra ili prekosutra“ i zaista je sutradan stiglo 🙂 Druga stvar koja me je oduševila, svaki paket (posto sam imala tri) bio je upakovan u čvrstoj zaštitnoj kartonskoj kutiji, jedna igračka čak u dve takve kutije što prvi put vidim jer obicno svi od kojih sam nešto naručivala, robu stave u kesu i zalepe trakom onako sa svih strana, pa treba čovek pet minuta da razmišlja kako da to otvori a da nešto ne ošteti ili iseče unutra.
    Da napomenem i popust koji se odmah dobija prilikom učlanjenja u ODDO klub, kao i kvalitet igračaka. Znači sve pohvale za ODDO prodavnicu igračaka. VRHUNSKA SARADNJA!

    Gordana Milanović