fbpx
yell.rs

Integra Biro

Integra Biro – fotokopir aparati,multifunkcijski uređaji,faks aparati, štampači

Kompanija Integra biro je osnovana kao servis za održavanje CANON biroopreme, a danas radi uvoz, prodaju i održavanje biroopreme CANON i HP programa: fotokopir aparati, multifunkcijski uređaji, faks aparati, štampači … prodaja potrošnog materijala, toneri za fotokopir aparate, reciklaža kertridža i tonera, laser toneri, inkdžet kertridži, prodaja rezervnih delova, dopuna laserskih kertridža… U ponudi su novi i polovni uređaji, na koje je garancija 12-24 meseca. Polovni CANON fotokopir aparati i HP laserski štampači i multifunkcijski aparati sa garancijom od 12 meseci i potrebnim potrošnim materijalom za njih.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu u oblasti birotehnike i opstajući u svim uslovima poslovanja, a s obzirom na naš veliki trud i želju da pomognemo našim korisnicima pri izboru i nabavci opreme, INTEGRA BIRO ima korisnike koji su sa nama od samog osnivanja. Naši serviseri prolaze obuku na CANON seminarima i imaju potrebne sertifikate, te su obučeni za uređaje i nove i stare generacije.

INTEGRA BIRO se trudi da zadovolji potrebe svojih korisnika, a uz svesrdnu pomoć naših saradnika i partnera, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva.

INTEGRA BIRO ima svoje predstavništvo u Kruševcu. Imamo preko 1000 korisnika. Mreža naših korisnika pokriva čitavu Srbiju. Za obavljenje delatnosti imamo sopstveni prostor i vozni park.

Odziv na pozive van Beograda je 24 časa, u Beogradu 12, a u hitnim situacijama svega nekoliko sati.

Kompanije CANON i HP, svetski priznate, sa višedecenijskim postojanjem i ugledom, nesumnjiva su garancija kvaliteta opreme koju nudimo.

EKOLOGIJA

Da li znate da je prazna toner kaseta pretnja našem prirodnom okruženju i da je za proizvodnju samo jedne toner kasete potrebno utrošiti oko 8 litara nafte? Koristeći FOR USE toner kasete i opredeljujući se za jednokratnu dopunu toner kaseta, čuvamo prirodu i unapređujemo životnu sredinu – smanjenjem otpada, uštedom energije, smanjenjem prisustva opasnih materija u vodi, zemljištu, vazduhu.

Od svih naših korisnika preuzimamo elektronski otpad i dalje ga prosleđujemo u tokove za njihovo zbrinjavanje.

Vojvode Skopljanca 5, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku