fbpx
hrana_produkt_-_fabrika_stocne_hrane

Hrana produkt

Hrana produkt – Proizvodnja stočne hrane i ostale poljoprivredne usluge.

HRANA PRODUKT d.o.o. je fabrika koja se bavi proizvodnjom stočne hrane. Naša fabrika poseduje sertifikate, sistem upravljanja kvalitetom u skladu je sa zahtevima međunarodnih standarda SRPS 9001:2008 i HACCP sistema implementiranog 2006. godine koji potvrđuju to da smo usmereni na kvalitet i stalno usavršavanje kadra.

U vlasništvu fabrike Hrana produkt su i dve fabrike stočne hrane Provamin u Sremskoj Mitrovici, kao i farma za tov pilića u Kovačevcu.

Naš proizvodni asortiman čine:

– potpune i dopunske smeše,
– vitaminsko-mineralne predsmeše i
– proizvodi od soje.
Pored toga što proizvodimo i dodatke stočnoj hrani u našoj ponudi su i usluge skladištenja i sušenja zrna kukuruza i soje.
U našim fabrikama proizvodnja je automatizovana i smeše se proizvode se u brašnastom i peletiranom obliku.

Godišnje prerade 18.000 tona sojinog zrna postižemo zahvaljujući tome što posedujemo četiri linije za proizvodnju punomasnog sojinog griza, pogače od soje i sojinog ulja.

26.000 tona je ukupan kapacitet silosa fabrike. U skladištu se čuvaju sirovine u skladu sa važećim pravilnicima i standardima, tako da su bezbedne za upotrebu u proizvodnji, a u našoj laboratoriji se vrše analize sirovina i proverava njihov kvalitet pre uključivanja u proces proizvodnje.

Naše proizvode Hrana produkt možete pronaći u našim maloprodajnim objekatima, u veleprodaji i na farmama živine, svinja i goveda sa kojima smo u direktnoj saradnji.

Stojana Čupića bb, Salaš Noćajski