fbpx
don_don_-_dnevno_svezi_hleb

Don Don

Pekara Don Don – Hlebovi puni zdravih žitarica

 

Kompanija Don Don posluje u Srbiji u oblasti pekarstva, posebno proizvodnje hleba. Primenjujemo inovativnosti u razvoju novih proizvoda. Takođe, ulažemo u nova postrojenja i opremu, kako bismo išli rame uz rame sa evropskim i svetskim proizvođačima.

Pekara – proizvodnja hleba

Od poznatih proizvođača nabavljamo pšenicu koju meljemo u našem mlinu u Zrenjaninu, i time zaokružujemo ceo proces od njive do trpeze. U našoj ponudi imamo beli i tamni hleb, koji možete kupiti i isečenog na kriške.

Mnogi će se složiti da je ukus domaćeg hleba najbolji način da se započne dan. Ručni način izrade donosi neodoljiv ukus domaćih hlebova koje spremamo za Vas sa velikom pažnjom. Bilo da se odlučite za manastirski, seoski hleb ili somune, budite sigurni da ćete u potpunosti uživati u njihovoj svežini.

Za sve one koji uživaju u hrskavom ukusu, preporučujemo tost hleb, koji je idealan za brze obroke. Pored njega, koji je idealan za sendviče, u ponudi imamo i specijalno pakovani hleb i krofnice za sve sladokusce i naše đake kojima je ovo svršeno upakovana užina.

Podloge za picu, prezle i brašno je deo našeg bogatog asortimana, koji će vašu trpezu obogatiti, sve to možete naći u okviru naše proizvodnje.

Bulevar Zorana Đinđića 144b, Beograd