fbpx
yell.rs

Herba-dar

HERBA-DAR je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom dijetetskih preparata na bazi suvih ekstrakata lekovitog bilja.  Svo lekovito bilje koje se koristi u preradi je sa našeg podneblja, uglavnom sa planina Istočne i Zapadne Srbije.
U ponudi imamo dva preparata, instant čaj UROTISANe i instant čaj BRONHOTISANe.
U pitanju su instant čajevi na bazi suvih ekstrakata lekovitog bilja, što znači da su jači i efikasniji od uobičajenih čajeva. Laki su za upotrebu, potrebno je samo sadržaj kesice rastvoriti u čaši tople ili hladne vode, prijatnog su ukusa i uz sve to lekovitog dejstva te predstavljaju odličan izbor u prirodnom lečenju.
UROTISANe instant čaj koristi se protiv urinarnih infekcija, upale bešike, protiv uporne ešerihije koli, za otapanje i izbacivanje peska i kamena iz bubrega i bešike. Sastoji se od suvih ekstrakata lista breze, herbe zlatnice, kukuruzne svile, herbe kantariona, lista uve i korena zečijeg trna koji se od davnina koriste u narodnoj medicini za pomenute svrhe.
BRONHOTISAN instant čaj koristi se kao pomoć u iskašljavanju, smirivanju kašlja i čišćenju disajnih puteva, i kao pomoć protiv prehlade. Namenjen je za sve vrste kašlja pošto sadrži suve ekstrakte jagorčevine, belog sleza, bršljana. Takođe podiže imunitet jer sadrži ekstrakt ehinacee, med i vitamin C.
Oba preparata su ispitana i odobrena od strane Ministarstva zdravlja Srbije.
Proizvode možete naručiti na telefon 0652762875 ili pronaći u apotekama ili prodavnicama zdravih hrana sa spiska koji se nalazi na sajtu www.herbadar.com

Ive Andrića 12, Karavukovo