fbpx
Vojvode Stepe

Pops

Sistem hemijskih čišćenja – Lideri u ovoj delatnosti u Srbiji. Firma sa porodičnom tradicijom u hemijskom čišćenju i bojenju od 1942. godine. Pops nudi najširi spektar komplementarnih usluga u delatnosti koji obuhvata hemijsko čišćenje u Beogradu i Novom Sadu, pranja i peglanja veša, bojenje odeće od tekstila i kože, čišćenje i dezinfekcija obuće, ozoniranje odeće, igračaka, kaciga i drugih predmeta  kao i krojačke popravke i prepravke.

Hemijsko čišćenje u Beogradu, hemijsko čišćenje u Novom Sadu – Pops.

Na najvećem svetskom sajmu u delatnosti 2016. u Frankfurtu POPS je proglašen za 10 – to hemijsko čišćenje na svetu; u konkurenciji više stotina najboljih iz većine svetskih zemalja.

Uz hemijsko čišćenje duži niz godina se bavimo trgovinom mašinama, opremom i svim potrepštinama za delatnost hemijskog čišćenja i pranja.

Prodajemo, instaliramo i održavamo opremu najveće svetske fabrike za proizvodnj mašina za hemijsko čišćenje FIRBIMATIC Bolonja, mašine za peglanje PONY Milano, mašine za pakovanje odeće Artmecc Aprilija.

Eskluzivni smo zastupnik američke kompanije IPSO (Alliance International CE, Češka)  za mašine za pranje, sušenje i peglanje.

Kompletan asortiman pomoćnih materijala, hemikalija i drugih potrepština za hemijska čišćenja firmi Seitz Nemačka, Biar, GBM Elletrochimica i Delta PB svi iz Italije, te mnogih drugih.

Majstori POP S doo kombinuju iskustva zanata sa najnaprednijim tehnikama ekološke nege tekstila. Naš tim osim sa klasičnim otapalima /perhloretilen/ ima iskustvo i sa alternativnim ekološkim tečnostima. Po tome, kao i po broju objekata u kojima Vam nudimo usluge lideri
smo ove delatnosti u Srbiji.

Želja nam je da Vam pružimo vrhunski, a diskretan servis kakav zaslužujete i da ispunimo Vaše pojedinačne zahteve.

 

Aktuelni popusti

 

U svakoj našoj prodavnici nudimo popuste po danima:

 

 • Mileševska 42 – POPUST 20% ZA PENZIONERE svaki PETAK;
 • Karađorđev trg 7 – POPUST 20% ZA PENZIONERE svaku SREDU;
 • Vojvode Stepe 99 – POPUST 20% ZA PENZIONERE svaki ČETVRTAK;
 • Borska 45i – POPUST 20% ZA PENZIONERE svaki UTORAK;
 • UŠĆE SHOPPING CENTER – POPUST 20% ZA PENZIONERE svaku SUBOTU;
 • Bulevar Oslobođenja 102, Novi sad – POPUST 10% NEDELJOM, 20% za PENZIONERE.

 

Mileševska 42, Beograd

  • 7 years ranije

  Pops je definitivno najbolje hemijsko čišćenje u Beogradu! Sve pohvale za njih.

  Milca Jankovic

  • 6 years ranije

  Jaknu sam odnela, i bila sugurna da neće moći da se sredi, pošto je farbana koža u pitanju! dobila sam poruku da je jakna gotova, kad sam je ugledala ODUŠEVILA SAM SE! jakna je mekanija nego pre, čista kao suza! Apsolutno preporučujem SVIMA!

  Zadja Strbac

  • 4 years ranije

  Najgori su, unakazili su mi veoma skupe cizme i nisu hteli da mi plate stetu. Jos su mi unapred naplatili ciscenje pa je ispalo da sam im platila da mi unakaze cizme. Nikada nemojte ici kod njih, mojoj prijateljici koja radi u Uscu, unakazili su perjani prsluk a komsinici iz zgrade su unistili dva svilena kompleta. Neka im sluzi na cast!!! Ja cu kupiti nove cizme nekada ali njima se musterije nece nikada vratiti.

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku