fbpx
vila-antigona-aprovalta

Hedonic travel

Hedonic travel – Turistička agencija Hedonic Travel

Kao Članica je YUTE turistička agencija Hedonic Travel ljubiteljima putovanja nudi pažljivo osmišljene i kvalitetno odabrane  programe za odmor iz snova. Ukoliko želite letovanje u Grčkoj, zimovanje u nekom od najlepših ski centara, posetite  najlepše gradove Evrope ili daleke destinacije, Hedonic Travel je prava turistička agencija za Vas.

Bavimo se prodajom avio karata i iznajmljivanjem autobusa visoke turističke klase, u agenciji Hedonic Travel možete se informisati i rezervisati avio karte za ceo svet.

Tokom cele godine nudimo Vam mogućnost da posetite neke od najlepših gradova Evrope, kao što su: Rim, Verona, Milano, Venecija, Kan, Prag, Beč, Budimpešta, Segedin.

Takođe Hedonic Travel preporučuje Vam najlepše i najuzbudljivije daleke destinacije: Tajland, Indonezija, Australija, Kina, Izrael, Zanzibar, ukoliko želite da Vašu porodicu ili voljenu osobu obradujete putovanjem iz snova.

Ako više uživate u zimskim čarolijama i sportovima, izdvajamo naše aranžmane za neke od najboljih ski centara u Srbiji, Bugarskoj, Sloveniji, Austriji i Italiji , kao i mogućnost da posetite neki od izuzetno popularnih sportskih dešavanja  koji su u našoj ponudi.

Svim penzionerima nudimo mogućnost da preko penzionog čeka plaćaju na odloženo. Zahvaljujući saradnji sa PIO fondom omogućili smo penzionerima uživanje na najlepšim plažama Grčke – na ostrvu Evia, na plažama Olimpske rivijere, na plažama Halkidikija ili plažama Solunske regije.

Ostrvo Evia drugo po veličini ostrva u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nudi mnoštvo prelepih plaža, koje su okružene bujnom florom i faunom. Povoljni klimatski uslovi nude dugašku sezonu kako za aktivni odmor tako i za zabavu. U mestu Evia možete odsesti u jednoj od naših vila: Vila Vasiliki, Vila Suliadis, Vila Seaview, Vila Ourania, Vila Olga, Vila Nadia, Vila Katarina, Vila Iliotropio, Vila Fedra, Vila Evi, Vila Elektra, Vila Boja.

Paralia je najpopularnije letovalište koje nudi bogati sadržaj, kako za mlade tako i za porodice sa decom. Predivne peščane plaže sa sitnim belim peskom nude uživanje o kome ste maštali. Hedonic Travel je za vas obezbedio vile u kojima možete odsesti: Vila Teodora, Vila Ivet, Vila Hermioni Inn, Vila Faeton, Vila Zefiros.

Olympic beach je letovalište koje se preporučuje porodicama sa malom decom koje žele da uživaju u velikim peščanim plažama sa mnoštvo prodavnica i restorana. U ponudi su vile različitog sadržaja: Vila Rula, Vila Hermes.

Leptokarija koja važi za vazdušnu banju gde se susreću planinska i morska vazdušna struja. Idealno mesto za miran odmor u našim vilama. U ponudi su : Vila Denis, Vila Atanasios.

Nei Pori je primorsko mesto sa jako širokim i dugačkim peščanim plažama, kristalno čistim morem, parkovima i igralištima za decu. Hedonik travel je za vas pripremio vile sa različitim ponudama: Vila Mara, Vila Jota, Vila Angela, Vila Andreu.

Asprovalta kao moderno turistički gradić je godinama nagrađivan plavom zastavom Evropske unije. Odlikuje se savršeno sređenom plažom i uslugom u samom gradu. Odmarajte u našim vilama: Vila Stela, Vila Marina, Vila Antigona.

Takođe svojim putnicima agencija nudi mogućnost da svoje letovanje plaćaju odloženo bez kamate, čekovima građana ili preko administrativne zabrane.

Gavrila Principa 52, Beograd