fbpx
 • Popularno

Cp srb pneumatic

CP SRB Pneumatic se bavi uvozom i distribucijom građevinskih mašina i hidrauličnih alata. Ponuda priključaka, generatora, kompresora i dodatne opreme. Alati za građevinarstvo i rušenje, brenda Atlas Copco i Chicago pneumatic. Redovan servis i održavanje za sve građevinske firme.

Građevinske mašine, alati  i vazdušni kompresori 

Privredno društvo CP SRB Pneumatic osnovano je 2014. godine. Uvoznik i distributer građevinskih mašina poznatih brendova iz oblasti građevinarstva.

Držaoci smo Javnog carinskog skladišta. Od samog početka poslovanja, brend Chicago Pneumatic postao je prepoznatljiv u  Srbiji. Postali smo i ovlašćeni distributer brenda Atlas Copco u građevinskom segmentu.

Chicago Pneumatic

Od 1901. godine Chicago Pneumatic proizvodi mašine i opremu koja posao obavlja efikasno i sigurno. Svi njihovi proizvodi napravljeni su tako da ih po završetku jednog posla odmah možete koristi na sledećem. Chicago Pneumatic danas predstavlja brend koji nudi širok dijapazon inovativnih i trajnih alata.

U njihovom asortimanu se nalaze hidraulični priključci, generatori i kompresori. Takođe nude i veliki izbor dodatne opreme.

Proizvodi Chicago Pneumatic namenjeni su onima koji razumeju šta njihov posao podrazumeva i prepoznaju kakva im je oprema potrebna da bi ga radili na pravi način. Ukoliko su vam u svakodnevnom radu neophodne pouzdane mašine i alati, koji obezbeđuju produktivnost i visok kvalitet rada, Chicago Pneumatic je saradnik na koga se možete pouzdati. Činjenica da Chicago Pneumatic ima razgranatu mrežu prodaje i servisnih centara, obezbeđuje dodatnu sigurnost da će oprema koju koristite uvek biti lako dostupna za nabavku i pravovremeno servisirana.

Atlac Copco

CP SRB PNEUMATIC d.o.o. je jedini ovlašćeni uvoznik za Atlas Copco mašine kada je u pitanju građevinski segment. U ponudi imamo Atlas Copco mobilne kompresore koji su najbolji, kako kod nas na tržištu tako i u celom svetu. Nudimo vam kompresore koji mogu da se upotrebljavaju mnoštvom aplikacija na efikasan način.

Ono što mi možemo da Vam ponudimo je vodeći asortiman optimizovane veličine, koji imaju neuporediv nivo efikasnosti goriva i autonomije. Naši kompresori su  dizajnirani da izdrže najteže radne uslove. Oni imaju standardni rad temperaturni opseg od -10 ° C do + 50 ° C, i snažno podvožje. Dizajn, kontroler i modul, veća efikasnost, duži radni intervali, neuporedivu pouzdanost, povećan životni vek i najniži trošak servisiranja.

Proizvodi građevinskih mašina Atlas Copco:

 • Mobilni vazdušni kompresori;
 • Generatori;
 • Ručni pneumatski alat;
 • Ručna hidraulična oprema;
 • Ručni benzinski alati tipa Cobra;
 • Svetlosne kule;
 • Pumpe za odvodnjavanje.

Naši poslovni partneri su privatne građevinske firme, kao i javne ustanove na teritoriji cele Srbije.

Pogledajte preporuke naših klijenata i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Nakon prodaje mašina, vršimo i redovan servis i održavanje istih. Naša glavna prednost je dobro razvijen biznis plan koji osigurava nesmetano kretanje robe i dolazak do krajnjeg korisnika u najkraćem mogućem roku.

Pazovački put 16a, Beograd

  • 5 godina ranije

  Veoma interesantne alatke, Mobilni Vazdušni Kompresori me interesuje kao i Chicago Pneumatic proizvodi ali kako da nađem cene? Možete li mi javiti gde su vam cene. Hvala