fbpx
GeoDigit-geodetsko merenje

Geodigit

Kompanija Geodigit nudi geodetske usluge svih vrsta kako za pravna lica, tako i za fizička lica od 2011. godine. Naše prednosti su u brzom i kvalitetnom izvršavanju svih poslova uz svako poštovanje propisa i dogovorenih rokova. Geodetsko merenje, konsultacije, geoinformacioni sistemi su samo neke od usluga koje nudimo.

Geodetske usluge, geodetsko merenje i obeležavanje parcela

Specijalnost naše kompanije jeste upravljanje geoinformacijama. Imamo višegodišnje iskustvo u oblasti geodezije, geoinformacionih sistema, kao i svih vrsta obrada prostornih podataka. Znanje u upravljanju projektima je razvijano na lokalnom i internacionalnom tržištu. Naši stručnjaci će vam pomoći da vaš projekat sistemski i tehnički postane izvodljiv i održiv, a naša moćna operativa će dovesti vaš projekat do realizacije.​

Geodigit kompanija pruža geodetske usluge, kao što su geodetsko merenje:

  • Premer i obeležavanje parcela i objekata;
  • Premer i obeležavanje instalacija, podzemnih vodovoda i infrastrukture;
  • Premer i izrada digitalnog topografskog plana;
  • Inžinjerska geodezija;
  • Projekat geodetskog obeležavanja.

Kod nas takođe možete dobiti i konsultantske usluge koje su u vezi:

  • Kreiranja i upravljanja projektima;
  • Kontrole i obezbeđenja kvaliteta;
  • Prikupljanja podataka i njihove obrade, konverzije i prezentacije;
  • Softverskih rešenja i obuke.

Naši stručnjaci će vam pomoći da vaš projekat sistemski i tehnički postane izvodljiv i održiv, a naša moćna operativa će dovesti vaš projekat do realizacije.

Koristimo GIS informacioni sistem koji je namenjen upravljanju i korišćenju prostorno orijentisanih podataka. Ovaj sistem integriše interaktivne aplikacije za unošenje, obradu i geovizueliziranje prostorno definisanih podataka. Takođe, i aplikacije koje vrše uobičajene operacije sa bazama podataka kao što su pretraživanja, upiti, statistike, prostorne analize i planiranja, a sve u cilju efikasnog i jednostavnog korišćenja predmetnih podataka.

Obrađujemo i unosimo podatke u geoinformacione sisteme o svim vrstama podzemnih i nadzemnih vodova. Kao što su telekomunikacione mreže, niskonaponske i visokonaponske vodove električne energije, gasovodne i vodovodne mreže, sisteme otpadnih voda i toplovoda. Vršimo obradu satelitskih snimaka, analizu terena i kreiranje mapa, GIS mapiranje.

Pogledajte pozitivne preporuke naših zadovoljnih klijenata. Kontaktirjte nas za sve dodatne informacije.

Promenada 13, Sremska Mitrovica