fbpx

Geodigit

Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit
Geodigit

Kompanija Geodigit nudi geodetske usluge svih vrsta kako za pravna lica, tako i za fizička lica od 2011. godine. Naše prednosti su u brzom i kvalitetnom izvršavanju svih poslova uz svako poštovanje propisa i dogovorenih rokova. Geodetsko merenje, konsultacije, geoinformacioni sistemi su samo neke od usluga koje nudimo.

Geodetske usluge, geodetsko merenje i obeležavanje parcela

Specijalnost naše kompanije jeste upravljanje geoinformacijama. Imamo višegodišnje iskustvo u oblasti geodezije, geoinformacionih sistema, kao i svih vrsta obrada prostornih podataka. Znanje u upravljanju projektima je razvijano na lokalnom i internacionalnom tržištu. Naši stručnjaci će vam pomoći da vaš projekat sistemski i tehnički postane izvodljiv i održiv, a naša moćna operativa će dovesti vaš projekat do realizacije.​

Geodigit kompanija pruža geodetske usluge, kao što su geodetsko merenje:

  • Premer i obeležavanje parcela i objekata;
  • Premer i obeležavanje instalacija, podzemnih vodovoda i infrastrukture;
  • Premer i izrada digitalnog topografskog plana;
  • Inžinjerska geodezija;
  • Projekat geodetskog obeležavanja.

Kod nas takođe možete dobiti i konsultantske usluge koje su u vezi:

  • Kreiranja i upravljanja projektima;
  • Kontrole i obezbeđenja kvaliteta;
  • Prikupljanja podataka i njihove obrade, konverzije i prezentacije;
  • Softverskih rešenja i obuke.

Naši stručnjaci će vam pomoći da vaš projekat sistemski i tehnički postane izvodljiv i održiv, a naša moćna operativa će dovesti vaš projekat do realizacije.

Koristimo GIS informacioni sistem koji je namenjen upravljanju i korišćenju prostorno orijentisanih podataka. Ovaj sistem integriše interaktivne aplikacije za unošenje, obradu i geovizueliziranje prostorno definisanih podataka. Takođe, i aplikacije koje vrše uobičajene operacije sa bazama podataka kao što su pretraživanja, upiti, statistike, prostorne analize i planiranja, a sve u cilju efikasnog i jednostavnog korišćenja predmetnih podataka.

Obrađujemo i unosimo podatke u geoinformacione sisteme o svim vrstama podzemnih i nadzemnih vodova. Kao što su telekomunikacione mreže, niskonaponske i visokonaponske vodove električne energije, gasovodne i vodovodne mreže, sisteme otpadnih voda i toplovoda. Vršimo obradu satelitskih snimaka, analizu terena i kreiranje mapa, GIS mapiranje.

Pogledajte pozitivne preporuke naših zadovoljnih klijenata. Kontaktirjte nas za sve dodatne informacije.

  • Kategorija : Arhitektura i Građevinarstvo

Lokacija

Sremska Mitrovica

Postavite preporuku