fbpx
docek-nove-2018-godine-u-rimu

Felix travel

Felix travel – Felix travel Turističke agencije Beograd Srbija

Ponuda turističke agencije Felix Travel je raznovrsna.
Specijalizovani smo za organizovanje letovanja u Španiji i na Siciliji. Tokom cele godine organizujemo grupna putovanja u najveće evropske metropole kao što su: Rim, Firenca, Barselona, Pariz, Bolonja, Prag, Beč, Budimpešta, Moskva, Madrid, Venecija….

Novogodišnja euforija je počela širom planete i bilo da se odlučite za “grad svetlosti” Pariz, “grad muzeja” Krakov, “večni grad” Rim, najveći i glavni grad Češke Republike Prag, prelepu Toksanu, za Vas imamo magične ponude za doček 2018. Nove Godine.

Takođe organizujemo izlete i putovanja po Srbiji sa različitom tematikom; đačke i studenstke ekskurzije i team building putovanja.
U okviru naše ponude izdvajamo putovanja po first minute i last minute cenama. Tako da već sada možete pogledati šta imamo u ponudi za leto 2018.

Ljoret de Mar je udaljen od Barselone oko 70 km i zahvaljujući dobroj lokaciji idealno je mesto za obilaske brojnih turističkih atrakcija. Ovo letovalište pored topline sunca i peskovitih plaža nudi i vrelinu noćne zabave uz sangriju i flamenko i druge moderne ritmove. Odlučite se već sada za pravo uživanje i odaberite First minute ponuda za letovanje u Španiji – Ljoret De Mar 2018.

Napulj i Sant’ alessio najpimamljivije turističke destinacije Sicilije možete odmah rezervisati za leto 2018. Odlučite se za uživanje na plažama gde sunce peče, ali ne gori, u direktnom kontaktu sa ostacima drevne prošlosti i moderne zemlje koja teži da postane respektabilno mesto među najpoznatijim turističkim destinacijama.

Azurna obala, uviek spominjana po svojoj lepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Ugrabite već sada ovaj aranžman i rezervišite svoju first minute ponudu za letovanje na Azurnoj obali 2018.

Turistička agencija Felix Travel ima svoj vozni park i možemo Vam ponudi iznajmljivanje autobusa visoke turističke klase za sve destinacije u zemlji i u inostranstvu.

Felix Travel osnovan je 2013. godine i poseduje licencu OTP 85/2013 za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu.

Agenciju čini tim mladih i ambicioznih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u oblasti turizma, koji su u svakom trenutku posvećeni da ostvare najviše standarde i očekivanja svih klijenata.

Obilićev venac 8/4/12, Beograd