fbpx
yell.rs

Eter Health Care

Eter Health Care – Profesionalni sistemi za prečišćavanje vazduha

ETER HEALTH CARE d.o.o. je zvanični distributer sistema za kontrolu životne sredine koji omogućavaju boravak u 99,95% čistom vazduhu, za Srbiju,Crnu Goru, Hrvatsku, Soveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Bugarsku, Albaniju i Tursku. 

Ovi tehnologija obezbeđuje idealne uslove za trening,  brži oporavak, 30% učinkovitije kozmetičke i estetske tretmane,sterilne uslove za kolektive,bolnice,industrije hrane.Preporučuje se svima koji žele da uživaju prednosti udisanja čistog vazduha sa akcentom na dokazano poboljšanje kvaliteta života ljudi sa astmom i alergijama.

Proizvođač ovih sistema za prečišćavanje vazduha je španska kompanija ZONAIR3D prisutna na 5 kontinenata, čiji je naučno-istraživački tim, u saradnji sa najboljim institucijama i naučno istraživačkim centrima, razvio sisteme prečišćavanja sa ciljem omogućavanja života u zdravim uslovima.

Njihova tehnologija sertifikovana je po najvišim evropskim standardima, a jedan od njihovih proizvoda, BUBBLE PURE AIR balon, sertifikovan je kao operaciona sala, odnosno sterilan prostor „Lekara bez granica“. Osim njega, ZONAIR3D patentirao je još dva proizvoda: PURE AIR BOX, tj. uređaj za prostorije i PURE AIR CONTROL, ventilacioni sistem.

Efekti sistema za prečišćavanje vazduha su to što udisanje njegovog optimalnog sastava (78% azot, 21% kiseonik i 1% gasova) kakav odavno ne postoji u našim gradovima, pa čak i selima, poboljšava simptomatologiju pacijenata sa astmom, hroničnim bronhitisom i alergijom, posebno preporučeni za ljude sa patologijom u okviru različitih medicinskih okvira kao što su pulmologija,hematologija,onkologija i sl. Uspostavljaju idealne uslove za život, rad i boravak dece u vrtićima,školama i uopšte kolektivima jer dokazano eliminišu viruse i bakterije(ISO 6 sertifikat čistih soba). ZONAIR3D sistemi za prečišćavanje vazduha posebno eliminišu duvanski dim i hlor, pa omogućavaju ugodniji boravak u kafićima, restoranima, hotelima, bazenima…

Kontraindikacije i neželjeni efekti ne postoje, jer češći boravak u prostorijama sa ZONAIR3D sistemima, još blagotvornije deluje na zdravlje.

Kontaktirajte nas i zakažite prezentaciju proizvoda.

Makenzijeva 53, Beograd