fbpx
drvene palete

Visa – Prom

Visa-prom d.o.o. je preduzeće koje proizvodi i prodaje drvene palete, furnire i ambalažu. Takođe, prodajemo boje i lakove. Firma uspešno posluje na teritoriji Srbije već više od desetak godina. Visa-prom ima četiri poslovna centra u Senti, Subotici, Kanjiži i Horgošu.

Drvene palete, ambalaža, boje i lakovi – Visa – Prom.

Od 2011. godine u svojoj renoviranoj i modernizovanoj fabrici ambalaže u Kanjiži vrši se proizvodnja i prodaja furnira i ploča. Vršimo prodaju drvenih paleta svih dimenzija, najkvalitetniji topolov furnir, šper ploče i gajbice za voće.

Naše palete karakteriše visok kvalitet, trajnost i izdržljivost. Palete su prilagođene Vašim potrebama po pitanju dimenzionih karakteristika i nosivosti. Palete u zavisnosti od Vaših potreba mogu nositi težine od 400 do 1500 kg.
Opremljeni smo najsavremenijom komorom za sušenje i termotretman drveta i drvenih paleta. Nudimo sve vrste standardnih i nestandardnih paleta koje se rade po uzorku, a prilagođene su Vašim potrebama. Palete namenjene izvozu su prilagođene evropskim standardima po pitanju termičke obrade i sterilizacije, a po standardima IPPC I ISPM 15.

Ambalaža

Jedna od glavnih delatnosti Visa Prom-a je i proizvodnja kartonske višeslojne ambalaže, kartonske kutije, za opšte i specijalne namene. Kartonske kutije mogu biti bilo kojih oblika i boja, a po specifikacijama naših kupaca (prodaja kartonskih kutija).
Naše ambalaže i folije se koriste za skladištenje i čuvanje prehrambenih proizvoda kao što su brašno, testenina i šećer . Koriste se  u širokom dijapazonu drugih industrija, kao što je na primer industrija keramičkih pločica.

Boje i lakovi

Visa-Prom vam u svojim prodajnim objektima nudi nesvakidašnje širok izbor građevinskih boja, premaza i lepkova. Imamo  kompletnu paletu auto lakova. Auto lakovi se mešaju u našim prodavnicama i prilagođavaju vašim potrebama i zahtevima (prodaja građevinskih boja i lakova).
Kod nas se mogu naći i alati za različite struke i delatnosti:

  • Molerski i električni alati;
  • Zidarski i baštenski alati;
  • Kompletna vijčana roba (šrafovska roba);
  • Rezni i brusni alati;
  • Burgije, rezne ploče i veliki izbor ručnih alata.

Računari

Visa-prom d.o.o. je preduzeće koje se između ostalog bavi i delatnošću – prodaja računara i prodaja računarske opreme na teritoriji Srbije već desetak godina.

Haršanji Tibora 17, Kanjiža