fbpx
yell.rs

Drina Coop

Preduzeće Drina Coop d.o.o. osnovano je 1992. godine kao privatno preduzeće iz oblasti građevinarstva. Od samog početka preduzeće se razvijalo u oblastima trgovine, visokogradnje i proizvodnje. Visoka stručnost i predanost zaposlenih na čelu sa menadžmentom kompanije, omogućili su kvalitetno izvođenje radova u svim uslovima a prema standardima i zahtevima investitora.

Drina Coop se od 2004 god. bavi uvozom i montažom svih tipova montažnih hala. Hale se uvoze iz Kanade, Amerike i EU. Namena hala je višestruka od industrijskih, poljoprivrednih i sportskih objekata, skladišta, hangara i proizvodnih objekata raznih namena…

Drina Coop je zastupnik kompanije Semmelrock za behaton ploče i opločnice za teritoriju Republike Srbije. Nudimo širok spektar betonskih ploča i opločnika, najrazličitijih boja i tekstura, za sve vrste spoljašnjih površina.

Na našem stovarištu možete pronaći veliki izbor građevinskog materijala: vezivnih materija (cement, multibat, hidratni i gašeni kreč, lepak za demit fasadu). Sobna vrata Porta Krono. Termoizolacija: stiropor, stirodur, mineralna vuna, kompletan materijal za demit fasadu. Hidro izolacija: kondor, bitumen, bitulit, ter hartija. Prirodni dekorativni kamen u raznim bojama: lomljena ploča i štanglice. Betonska galanterija: vaze, žardinjere, česme, roštilji, baštenske garniture za sedenje, ukrasne figure, betonski stubovi. Staklene prizme, ogrev drva i briket. Oblutak mermerni kamen u raznim bojama i granulacijama.

Novosadski put 99, Novi Sad

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku