fbpx
magnezijum hlorid

DietFood

DietFood je specijalizovana kompanija kada je u pitanju prodaja dijetetskih suplemenata. Uz suplemente, DietFood daje i opširne savete o primenljivosti, delovanju i načinu upotrebe ovih dodataka ishrani. Naš moto je “Sve je izlečivo” ali, samo ako sami uzmete zdravlje u svoje ruke i budete spremni na odricanje, pre svega od loših navika u ishrani.

Dijetetski suplementi – DietFood.

U ponudi su registrovani dijetetski suplementi DietFood:

–  HUNZA ekstrakt koštica kajsije – mađarski oblik za vitamin B17;

–  Natrijum askorbat – najkvalitetniji oblik Vitamina C;

–  Magnezijum hlorid – jedini Magnezijum hlorid registrovan kao dijetetski suplement;

–  Kolon čistač – regulator rada debelog creva i zamena za hidrokolon terapiju;

–  Low Dose Naltrexone – velika pomoć kod autoimunih bolesti.

Suplementi kao alternativa

Dijetetski suplementi iz ponude DietFood-a preporučuju se kao alternativa farmakološkim pripravcima u borbi sa raznim stanjima kao što su rak, dijabetes, osteoporoza, i razne autoimune bolesti poput multiple, artritisa, lupusa; problema zavisnosti, hemoroida, kardiovaskularnih problemi, opstipacije…, ali i kao preventiva i način da se održi optimalno zdravlje. DietFood sarađuje sa veledrogerijama, apotekama, prodavnicama zdrave hrane i teretanama registrovanim za trgovinu suplementima.

Dijetetski suplementi nisu lekovi već samo nadomestak za ono što ne unosite u dovoljnim količinama kroz ishranu a to su, pre svega: Nitrilosidi, Magnezijum u obliku Hlorida (Magnezijum hlorid), Vitamin C u obliku Natrijum Askorbata i dodaci koji se nalaze u “Kolon čistaču”, koji nije samo čistač, već pre svega regulator rada debelog creva – aktivira korisne bakterije u debelom crevu i time podiže kompletan imunitet. Kolon čistač nije ni laksativ ni klistir već trajno rešava problem opstipacije.

Dijetetski suplementi mogu postati vaš glavni saveznik u prevenciji ili borbi protiv bolesti. Nije medicina jedina koja vam može pomoći. Imate pravo na izbor kada je vaše zdravlje u pitanju.

Kneza Višeslava 134/12, Beograd