fbpx
Correcto-tennant mašine

Correcto Clean Shop

Correcto Clean Shop je firma koja se specijalizovala za mašine za pranje podova i mašine za čišćenje, njihovu prodaju, iznajmljivanje i servis. Pored toga, u svoju ponudu uvrstili su usluge mašinskog pranja podova, kao i razna uslužna čišćenja.

Servis, iznajmljivanje i popravka mašina za pranje podova i tepiha – Correcto Clean Shop

Firma Correcto bavi se prevashodno prodajom mašina za pranje podova, zatim iznajmljivanjem mašina, kao i servisiranjem industrijskih mašina za pranje podova i mašina za čišćenje podova, kao i servisiranjem mašina za hoblovanje, odnosno brušenje parketa.

Prodaja mašina za pranje podova

Želeli smo da upotpunimo naše usluge i omogućimo da naše mušterije mogu da pronađu sve što im je potrebno. I to kod nas. Upravo zato smo asortiman naših usluga dodatno proširili. Tako kod nas možete pronaći mašine za čišćenje i pranje tvrdih podova i tepiha. Takođe, ako želite da renovirate i sredite Vaš stari parket, kod nas ćete pronaći svu potrebnu opremu za hoblovanje parketa.

U našoj ponudi možete pronaći raznovrsne profesionalne mašine za čišćenje. Pre svega, to su mašine za pranje podova, zatim single disc rotacije – četkare, industrijski usisivači i mašine za čišćenje podova. Pored široke ponude mašina, u ponudu smo uvrstili i opremu za čišćenje, kao i razne delove za mašine.

Radimo i profesionalno mašinsko pranje svih vrsta podova. Pranje započinjemo mašinama sa rotirajućom četkom, a zatim nastavljamo mašinama koje dubinski usisavaju i izvlače sve nečistoće.

Oprema za ručno čišćenje

U našoj ponudi mozete pronaći svu potrebnu opremu za ručno čišćenje. Naš asortiman pokriva čišćenje podova, sanitarija, stakla, drvenih površina i svih drugih radova gde se koristi oprema za ručno čišćenje.

Sredstva za čišćenje – hemija

Našu ponudu kompletirali smo profesionalnim sredstvima za čišćenje. Asotriman koji nudimo pokriva sve vrste čišćenja. U ponudi su renomirani brendovi Grass, Nukleus, Condor, Mellerud. Sredstva za čišćenje koja nudimo mogu se koristiti za pranje podova, pranje automobila, drvenarija, stakla, sanitarije i dr.

Mašine za izvlačenje vlage iz zidova

Ako Vam se dogodilo da ste imali poplavu, ili jednostavno morate da isušite podlogu radi postavljanja parketa ili nečeg drugog, na raspolaganju su Vam naše mašine za izvlačenje vlage iz zidova prostorija. Bilo da želite da iznajmite ili nabavite za stalno neku mašinu, možete nam se obratiti. Kod nas uvek možete dobiti besplatnu online obuku i savete za korišćenje mašina. Kontaktirajte nas bilo kojim putem i mi ćemo Vam pružiti ”korektno” rešenje.

Takođe za vas radimo isušivanje vlage. Isušivanje vršimo specijalnim mašinama koje izvlače vlagu, takozvanim sušačima. Veoma efikasno rešavamo Vaš problem sa vlagom u zidovima prostorija.

Servis mašina

Kada donesete mašinu na servis prvo mora da se utvrdi kvar. Naši majstori će prvo detaljno pregledati mašinu i utvrditi problem. Brzo i efikasno će otkloniti kvar i ako želite  da vaša mašina dobije novi i lepši izgled nakon servisa, postaraćemo se da je pokupite u potpuno novom izdanju, očišćenu, opranu i estetski uređenu.

Veliki broj zadovoljnih mušterija i njihove preporuke su naša garancija kvaliteta. Svakodnevno popravljamo sve vrste mašina za čišćenje, kao i mašine za hoblovanje parketa. Za zakazivanje servisa mašine možete ostaviti upit putem forme na našem sajtu ili nas pozvati na kontakt telefon.

Svetozara Radojčića 68b, 11000 Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku