fbpx
hotel-falkensteiner

Club Paradiso

Club Paradiso – letovanje, zimovanje, doček nove godine

Dogogodišnje iskustvo i visok nivo profesionalizma, čine „Club Paradiso“ jednom od najpopularnijih turističkih agencijama na našim prostorima. Zbog toga je iz godine u godinu interesovanje za naša putovanja sve veće i veće. Uvek Vas iznenađujemo velikim brojem hotelskog i apartmanskog smeštaja ne vezano za godišnje doba. Takođe, organizujemo i nezaboravne aranžmane za najluđu noć u godini, samo u najpoznatijim gradovima sveta. Budite jedni od veselih ljudi na fenomenalno okićenim trgovima i neka vam godina počne na najbolji mogući način. Rim, Lisabon, Pariz, Amsterdam i Kipar su jedne od najpopularnijih novogodišnjih destinacija, a „Club Paradiso“ je pripremio specijalne ponude samo za Vas.

Leto je najomiljenije godišnje doba, a Paradiso za Vas uvek ima spremne najpovoljnije i najkvalitetnije ponude. Grčka je uvek jedna od najzanimljivijih destinacija koja nikada ne razočara. Dobitnici prestižnog priznanja „Šampion turizma“ jer smo uveli standarde koji precizno definišu nivo i kvalitet usluga. Za sve ljubitelje zime, snega i skijanja imamo pripremljeno zimovanje na Kopaoniku, koji svake godine pokazuje zašto je jedno od najpoznatijih evropskih skijaških mesta.

Nadamo se da ćemo ispuniti Vaša očekivanja svojim raznovrsnim i dinamičnim programima, i da ćete uživati u prepoznatljivom kvalitetu po popularnim cenama. Poverenje koje nam ukazujete obavezuje  „CLUB PARADISO“ tim da nastavi sa kvalitetnim radom i da svako naše zajedničko putovanje bude nova nezaboravna avantura.

Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku