fbpx
montaza_lima

JECO Jeveričić i ortak

Osnovna delatnost firme je montaža i izrada čeličnih konstrukcija. Takođe, tu je i montaža limova i prefabrikovanih panela, kao i radovi na građevinskoj limariji.

Izrada čeličnih konstrukcija, montaža limova i panela, građevinska limarija

Osnovna delatnost firme je montaža i izrada čeličnih konstrukcija, montaža limova i prefabrikovanih panela kao i radovi na građevinskoj limariji. Firma poseduje radionicu, vozni park kao i kompletnu opremu za izvođenje radova: alat, platforme za rad na visini… Naše preduzeće izvodilo je radove na objektima najvećih kompanija  u Srbiji. Preduzeće “Jeco-Jeveričić i ortak” o.d. osnovano je 14. aprila 2001. godine u Požegi. Preduzeće trenutno ima 12 zaposlenih radnika.

Izradu čeličnih konstrukcija i montažu obavljamo za različite vrste objekata, kao što su industrijski objekti, sportske hale, hladnjače, poslovni objekti. Montažu limova i ostale limarske radove smo obavljali za objekte brojnih poznatih preduzeća u Srbiji. Limovi se koriste za krovopokrivačke radove, zbog nekoliko važnih prednosti koje pruža ovaj materijal od metala. Limovi su laki su i nepropustljivi za vodu, veoma izdržljivi i nižih transportnih troškova.

Firma JECO Jeveričić i ortak poseduje radionicu, vozni park kao i kompletnu opremu za izvođenje radova (alat, platforme za rad na visini). Naše preduzeće izvodilo je radove na objektima najvećih kompanija u Srbiji. Izrada čeličnih konstrukcija je nešto po čemu smo prepoznatljivi i iza sebe imamo mnogo zadovoljnih klijenata. Naša vizija je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na kolege iz sveta i svetske trendove i trudimo se da idemo u korak sa njima. Uz to poštujemo i svoju autentičnost.

Ako Vam treba građevinska limarija, postavljanje prefabrikovanih panela, paneli, limari, pozovite preduzeće JECO Jeveričić i ortak. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije u vezi sa cenama montaže limova ili prefrabikovanih panela možete nas kontaktirati. Takođe, pogledajte kakve su preporuke ostavili klijenti za našu firmu.

Dragoslava Krečkovića 8, Požega