fbpx
yell.rs

Čavić & Prof

Naše preduzeće zvanično je počelo da posluje od 1992. godine, međutim ovome je prethodilo dosta godina rada. Naime, čak od 1981. godine postoji i radi naš servis, a pod nazivom Čavić & Prof poslujemo od 2001 godine. U samom početku servisirani su samo motokultivatori. Danas, u okviru firme postoje dve maloprodaje u Novom Sadu i Beogradu, gde smo snabdeveni gotovim proizvodima i rezervnim delovima za celokupan proizvodni program, kao i ovlašćen servisi za garantni i vangarantni rok u Novom Sadu i Bačkoj Jarku, gde vršimo usluge servisiranja i prodaju. U okviru preduzeća radi i veleprodaja kao i odeljenje za uvoz i izvoz. U Bačkom Jarku smeštena je proizvodnja zaptivača za veliki broj motora, pumpi, motornih testera, travokosačica.

Osnovna delatnost firme Čavić & Prof je prodaja gotovih proizvoda, rezervnih delova i servisiranje u oblasti mala poljoprivredna mehanizacija (motokultivatori, motorne kosačice, motorne testere, trimeri, kultivatori, motorni čistači, traktori, rajderi, pumpe za navodnjavanje, višenamenski ugradni motori, prskalice za voće, bušači betona…). Ovlašćeni smo distributeri za prodaju i servis u garantnom roku za vodeće svetske brendove: Husqvarna, Jonsered, Partner, McCulloch, Honda, Labin Progres, Lombardini, DMB, IMT, Briggs & Statton, Tecumseh, MTD, Crafstman, Stiga…

Proširena delatnost obuhvata prodaju i montažu ogradnih sistema (više vrsta ograda) i izdavanje reklamnog prostora na reklamnim panoima – bilbordima.

Temerinska 148, Novi Sad