fbpx
carkic_-_garnitura_adriana

Čarkić

Nameštaj, garniture, kreveti, trosedi, garderoberi, kuhinje, fotelje – Čarkić 

Fabrika Nameštaja Čarkić se bavi proizvodnjom i prodajom tapaciranog i pločastog nameštaja dugi niz godina, tačnije od 1987. godine. Pločasti i tapacirani nameštaj, koji vam nudimo izrađuje se po svim evropskim i svetskim standardima sa veoma kvalitetnom završnom izradom proizvoda u koje su se uverili i naši kupci, distributeri kojih ima širom zemlje.
Radimo nameštaj po meri, a svi proizvodi u našem pogonu mogu se dizajnirati po vašim potrebama, od kojih su: garniture, ugaone garniture, garniture za sedenje, dvosedi, trosedi, fotelje, kreveti i ležajevi, sofe, regali, kuhinje, garderoberi, dnevne sobe, spavaće sobe, tapacirani nameštaj…
Proizvodi fabrike nameštaja Čarkić su prepoznatljivi po svom veoma savremenom i atraktivnom dizajnu, u koje se možete i uveriti. Moderan nameštaj za opremanje stana i opremanje enterijera.
Vršimo besplatnu isporuku i montažu robe na adresu kupca od 7 do 10 dana. Korektne usluge koje nudimo uz isporuku, sa veoma velikim izborom dezena mebl štofa, eko kože i kože i naravno uz mogućnost korigovanja dimenzija svih proizvoda, čine Fabriku Nameštaja Čarkić jednom uspešnom firmom sa veoma kvalitetnim vidom poslovanja.

Vojvode Mišića 21, Šabac

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku