fbpx
yell.rs

Brick House

Brick House je relativno mlada firma, koja predstavlja ogranak SMART International d.o.o. Brick House je oficijalni zastupnik kompanija Feldhaus Klinker iz Nemačke i Vandersanden Group iz Belgije. Zapadno evropski kvalitet, uz dugu tradiciju, koju poseduju obe ove kompanije, omogućava našim kupcima da uz cigle različitih dezena i tekstura dobiju jedinstven izgled kako spoljne fasade, tako i enterijera i podnih površina.
Naš cilj je da svakom kupcu pružimo najbolje moguće rešenje za svaki vaš projekat. Cigle, kao ekološki građevinski materijal, koji predstavlja spoj tradicije i inovacije, akcenat se stavlja pre svega na održivost i dugotrajnost, kako biste udobno uživali u svim pogodnostima ovog prirodnog materijala. Naše cigle su veoma lake za održavanje i otporne na visoke pritiske, mraz, kao i visoke temeprature. Klinker cigle kompanije Feldahaus ili ručno rađene cigle kompanije Vandersanden će odlično izolovati vaš dom i učiniti ga toplijim u svakom smislu.
Uz Vandersanden fasadne ručno rađene listele dobijate efekat pune cigle, ne gubite na prostoru i izgleda potpuno prirodno.
Možete izabrati debljinu svojih listela.  Listele i uglovi su u proseku 2 cm debele, dobijaju se sečenjem punih fasadnih opeka. Kao takve one imaju sve karakteristike punih fasadnih cigli.

Svetog Save 43/1, Beograd