fbpx
Inter Auto – blindiranje vozila

Inter Auto

Preduzeće Inter Auto osnovano je 1991. godine. Naše delatnosti su prodaja Isuzu vozila, servisiranje svih tipova vozila, registracija, auto limarija i farbanje (i. Od 2006. godine imamo tehnički pregled.

Blindiranje vozila, Isuzu vozila, prodaja, servisiranje i registracija – Inter Auto.

Početkom 2007. godine Interauto je kao prva firma u Srbiji krenuo sa blindiranjem vozila. Posvećeni smo izgradnji dugoročnih odnosa sa našim klijentima i uvek svojim kvalitetom i radom prevazilazimo njihova očekivanja.

Auto dijagnostika:

Posedujemo najsavremenije dijagnostičke uređaje sa kojima možemo sa preciznošću da utvrdimo kvar i da damo dijagnozu potrebnu za dalji servis.
Farbanje i limarija: Imamo profesionalnu komoru i panter za razvlačenje teže havarisanih vozila. Radimo po euro standardima kvaliteta

Blindiranje vozila:

Početkom 2007. krenuli smo u sasvim nov projekat na našem tržištu – blindiranje putničkih i teretnih vozila svih marki kao i blindiranje specijalnih vozila po narudžbini (od nivoa zaštite B2 do B7) imamo blindirana stakla za sve tipove vozila. Vršimo Blindiranje dostavnih i teretnih vozila za sve vrste namena. Proizvodimo blindirana vrata i prozore za lokale, kuće i stanove u nivou balističke zaštite B2 do B7. Za blindirana vozila dajemo garanciju na ugrađenu opremu 24 meseca, a za ugrađene specijalne neprobojne limove i balistička stakla dok je vozilo u eksploataciji. Homologaciju i ateste obezbeđujemo za ugrađenu opremu i kompletno vozilo.

Od 2012. smo postali uvoznik i distributer vozila marke Isuzu, koja je vodeći svetski proizvođač transportnih i komercijalnih vozila i dizel motora. Isuzu će uvek biti i ostati sinonim vrhunske japanske tehnologije i kvaliteta.
Kako bi osigurali vrhunsku sigurnost i performanse svih naših vozila, uveli smo stroge mere kvaliteta razvoja proizvodnje i prodaje.

Isuzu danas važi za najvećeg svetskog proizvođača dizel motora. U našem servisu možete kupiti i kvalitetno servisirati vaše Isuzu vozilo u garantnom i vangaratnom roku. U našoj ponudi su i originalni delovi za Isuzu vozila.

Milana Rakića 96, Beograd

    • 10 godina ranije

    Svaka čast za osoblje, odgovorili su mi na bezbroj mojih pitanja i zahteva vezano za moj auto i sve su uradili perfektno. Svaka čast samo tako nastavite!

    Đordje Ivanišević